Păi. Dacă vrei să fii lacto-vegetarian, trebuie să excluzi toata carnea posibila din regimul tau. Poti să mananci lactate/oua si orice altceva, in afara de carne sau alimente care contin carne
Daca vrei sa fii vegetarian, ouăle/produsele lactete/carnea, trebuie excluse din alimentatie.
Carnea se poate inlocui cu soia sau ciuperci (e si mult mai sanatos).
De asemenea, zilnic poti manca fructe, tocana de mazare, fasole, cartofi prajiti/piure, pate vegetal, mancarica de ciuperci cu usturoi, etc (alimente care n-au nici carne si nici oua sau lactate).
Logic ca la inceput e al naibii de greu, dar ajungi sa te obisnuiesti, de aceea zic sa o iei dreptat. Eu mai intai incerc sa ma obisnuiesc "fara carne", apoi sa adopt stilul "vegetarian" in totalitate .
Eu nu sunt, mi-ar fi greu, caci sincer, imi place carnea. Insa, tot respectul pentru cei care sunt vegetarieni/lacto-vegetarieni. E nevoie de multa vointa.
Daca mananci carne nu te poti numi vegetarian.
Ocazional, obligat
Tot nu se pune ca esti vegetarian .
E ca si cum eu as spune ''Sunt sfanta, din cand in cand injur, beau, ma droghez, fumez, ma prostituez, ca asa fac si prietenele mele, dar eu totusi sunt sfanta''.
Bai, daca esti obligat, trebuie s-o faci Dar exemplul tau este cu totul alt ceva, acolo tine de vointa, prietene.
VEGETARIÁN, -Ă, vegetarieni, -e, adj., s. m. și f. 1. Adj. (Despre alimentație, dietă etc.) Care se bazează (numai) pe produse vegetale (și pe lactate). 2. S. m. și f. Adept al vegetarianismului. ◊ (Adjectival) Persoană vegetariană. [Pr.: -ri-an] – Din fr. végétarien.
Nu scrie nicaieri ca vegetarienii mananca din cand in cand carne.
Of,of,of...
Păi. Dacă vrei să fii lacto-vegetarian, trebuie să excluzi toata carnea posibila din regimul tau. Poti să mananci lactate/oua si orice altceva, in afara de carne sau alimente care contin carne
Daca vrei sa fii vegetarian, ouăle/produsele lactete/carnea, trebuie excluse din alimentatie.
Carnea se poate inlocui cu soia sau ciuperci (e si mult mai sanatos).
De asemenea, zilnic poti manca fructe, tocana de mazare, fasole, cartofi prajiti/piure, pate vegetal, mancarica de ciuperci cu usturoi, etc (alimente care n-au nici carne si nici oua sau lactate).
Logic ca la inceput e al naibii de greu, dar ajungi sa te obisnuiesti, de aceea zic sa o iei dreptat. Eu mai intai incerc sa ma obisnuiesc "fara carne", apoi sa adopt stilul "vegetarian" in totalitate .