Buna!
ECLERE DE CASA+CREMA
Ingriedente:1 cana ulei, 1 cana si jumatate de apa, 2 cani de faina, 8 oua, 1 varf de cutit cu sare fina.
Pune apa cu uleiul si sarea pe foc.Cand incepe sa clocoteasca, se pune faina, amestecand.Cand se raceste compozitia se adauga ouale, unul cate unul.Se pune compozitia intr-un sprit pentru ornat, se fac bastonase, care se coc pe hartie de copt, timp de 20-25 de minute!
Cand se racesc, se taie pe jumatate si se umplu cu urmatoarea crema:un plic praf de frisca, un plic praf de vanilie sau cacao, care se pregateste INSTANT si din care iese crema:
Crema se pregateste cu lapte conform instructiunilor de pe plic, apoi se pune intr-un cornet cu care se umplu eclerele.Eclerele umplute se aseaza unul peste celalalt pe un platou si toate spatiile dintre ele se umplu cu frisca.Ca ornament final, poti pregati o glazura colorata folosind un colorant alimentar rosu sau poti pune ciocolata topita, bombonele colorate, dulceata, fructe confiate.
Te pup!