| Kiragagash2012 a întrebat:

Cine imi poate spune cat mai multe combinatii pentru cartofii prajiti va rog, ca imi plac mult, cum ar fi cu branza, mujdei etc. dau funda! big grin

Răspuns Câştigător
| OmuGnom a răspuns:

Salut poti sa incerci sa combini cartofii cu batuca de pisica sau cu carne de sobolan la gratar big grin Mie mi-a placut.Si ca sos poti folosi sange de porc.

| Kiragagash2012 explică (pentru OmuGnom):

E uite ceva ce nu am mancat deja, felicitari!

| TasieSimona a răspuns (pentru Kiragagash2012):

big grin ma bucur multumesc :*

| andreeadeeaandreeadea a răspuns (pentru OmuGnom):

E scarbos.

22 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Mie imi plac cu usturoi +smantana(sos de usturoi)

| vali1985 a răspuns:

Cartofi prajiti cu friptura,cu patrunjel,cu condimente,cu salata,cu oua,cu ceapa,cu mujdei,cu branza,cu smantana,cu carnati,cu cremwursti, cu sos, cu ciuperci, cu muraturi, cu ketchup.

| Kiragagash2012 explică (pentru vali1985):

Din pacate am mancat felurile de mai sus, tin sa precizez ca am cam epuizat felurile obisuite de a combina cartofii, trebuie ceva care nu auzi zi de zi. Multumesc pentru idei big grin ma duc sa curat cartofi, brb.

| vali1985 a răspuns (pentru Kiragagash2012):

Aa si cu maioneza.

| Kiragagash2012 explică (pentru vali1985):

Yuck, nu-mi place maioneza, dar cu o a-i mananc cu ceapa si paine big grin imediat ce it tai...

| AlbaAura a răspuns:

Fa un sos din iaurt in care pui castraveti murati taiati cubulete mici si cateva frunzulite de patrunjel verde.Amesteca-l cu putin sos de mujdei.Adica usturoiul zdrobit peste care pui un pic de sare il amesteci bine cu ulei, putin cate putin pana prinde consistenta.Asa ca o maioneza.La final amesteci iaurtul cu sosul de usturoi si poti sa adaugi si una sau doua lingurite de smantana.Pui sare si piper dupa gust si torni compozitia peste cartofii nu prea fierbinti.Am uitat sa-ti spun ca iaurtul trebuie sa fie mai gras adica daca intorci paharul cu gura in jos, sa nu curga. Sper sa-ti placa.

| Eliene a răspuns:

Buna!
Deci, din cate am inteles, vrei ceva mai inedit...Ce zici de cartofi prajiti cu otet? Au gust ca si chipsurile Chio Xtreme!
Funda?

| Kiragagash2012 explică (pentru Eliene):

Sunt carotfi stil englezesc, am papat.

| Kiragagash2012 explică:

Va dau funda pentru un raspuns pe care eu nu l-am incercat big grin

| TasieSimona a răspuns:

Iti voi spune reteta pe care am facut-o ieri. fierbi cartofii(cati vrei); intr-o tigaie sau ce ai tu acasa pui la calit ceapa, cand este aproape gata pui feliute de bacon, salam, sunca ce cosideri( eu am pus salam banatean) si mai lasi un pic sa se rumeneasca si salamul; intr-un bol amesteci smantana cu patrunjel sau marar + branza rasa(eu am pus telemea de oaie). intr-un vas termorezistent scoti cartofi si cu presa pentru piure ii zdrobesti un pic( nu foarte mult adica sa nu iti iasa piure) pui ceapa calita cu salamul si sosul de care ti-am spus amesteci usor si bagi la cuptor vreo 10-15 minute (vezi si u cat consideri). a si inca ceva deasupra mai razi putina branza. iti garantez ca iti va placea :X cand vei baga la cuptor si va mirosi nu vei mai avea rabdare sa gusti. pofta buna

| Kiragagash2012 explică (pentru TasieSimona):

Simona, sti ca te iubesc, da aia nu mai sunt cartofi prajiti :/

laughing nu intelegbig grin iti place reteta mea? big grin

| TasieSimona a răspuns (pentru TasieSimona):

A stai ca acum am citit mai bine raspunsul tau laughing) da stiu nu mai sunt prajiti dar e bestiala combinatia de care ti-am zis big grin

A stai ca acum am citit mai bine raspunsul tau. da stiu ca nu mai sunt prajiti dar e bestiala combinatia big grin

| Kiragagash2012 explică (pentru TasieSimona):

Ar exploda bucataria daca as incerca sa gatesc, prefer cartofi prajiti, in plus, nu mananc altceva, daca nu-mi face mama cartofi, refuz sa mananc. big grin

laughing sa ii zici reteta mea sa o faca sa vezi ca vei manca si altceva big grin

| sara18 a răspuns:

Incearca cu inghetata, sunt deliciosihappy si nu glumesc

| Robyeu a răspuns:

Iti dau eu o idee care mie imi place mult! Incearca oua ochiuri si mananca cu zeama de galbenusi! mie imi place mult! Funda oferi?

| denyysss a răspuns:

Ketchup,marar,daca poti sa folosesti in loc de ulei grasime.

Întrebări similare