| alessandra a întrebat:

Cine ma poate ajuta cu o reteta de lemon butter? Am mancat de cateva ori la Ruby Tuesday un piure de cartofi deasupra caruia era un cub de astfel de unt, cu un gust demential, si vreau neaparat sa aflu secretul acestui lemon butter! Multumesc!

Răspuns Câştigător
| JayLeno a răspuns:

Profesional se numeste Maître d'hôtel, este un unt compus: unt, sare, piper, patrunjel si suc de lamaie. se amesteca totul si se formeaza rulouri care invelesc in folie de plastic si se pun in frigider. tai din el cand ai nevoie. recomandat pentru un gratar din carne de vita happy

6 răspunsuri:
| Simon a răspuns:

Http://www.wisegeek.com/what-is-lemon-butter.htm - cred ca o sa incerc si eu. Pofta buna! :P

Bula
| Bula a răspuns:

Si numele spune: unt cu lamaie. Unt- sau untul frecat crema/spuma amestecat cu lamaie si eeventual indulcit, dupa gust.

| ghidcumparator a răspuns:

Am doua retete sa-ti arat, in ambele cazuri, untul este pus la intarit pentru a putea avea consistenta de,, cub,,
Pofta buna!
http://retetevideo.blogspot.com/......utter.html

| mami a răspuns:

Super buuuun!
125 gr unt
2 linguri patrunjel tocat
1 lingura coaja rasa de lamiie netratata
1 priza de sare
putin piper
- untul se freaca spuma la care se adauga restul de ingrediente si se amesteca omogen
-compozitzia obtzinuta se formeaza sul in folie si se pastreaza in frigider pina la consum

pofta buna

| mami a răspuns:

Atentzie SUCUL DE LAMIIE nu face priza cu untul
se foloseste coaja rasa de lamiie