Profesional se numeste Maître d'hôtel, este un unt compus: unt, sare, piper, patrunjel si suc de lamaie. se amesteca totul si se formeaza rulouri care invelesc in folie de plastic si se pun in frigider. tai din el cand ai nevoie. recomandat pentru un gratar din carne de vita
Http://www.wisegeek.com/what-is-lemon-butter.htm - cred ca o sa incerc si eu. Pofta buna! :P
Si numele spune: unt cu lamaie. Unt- sau untul frecat crema/spuma amestecat cu lamaie si eeventual indulcit, dupa gust.
Am doua retete sa-ti arat, in ambele cazuri, untul este pus la intarit pentru a putea avea consistenta de,, cub,,
Pofta buna!
http://retetevideo.blogspot.com/......utter.html
Super buuuun!
125 gr unt
2 linguri patrunjel tocat
1 lingura coaja rasa de lamiie netratata
1 priza de sare
putin piper
- untul se freaca spuma la care se adauga restul de ingrediente si se amesteca omogen
-compozitzia obtzinuta se formeaza sul in folie si se pastreaza in frigider pina la consum
pofta buna
anonim_4396 întreabă: