Se curata, spala 1kg ciuperci, se pun la fiert 15 minute cu 100ml ulei, se pune sare, piper, o foaie dafin si 4 linguri otet.Se pun in borcan, se acopera cu celofan si se fierb pe baie de apa o ora. O prietena a incercat reteta.
@Lady★GaGa
FARA copy/paste folosind Google. Nu-s incompetent, ma pot uita si eu...
Ingrediente:
bureti cruzi chinezesti ambalati sau de padure (pastrav)
piper, otet, cimbru, usturoi, radacini de pastrinac, foi de dafin
Preparare:
Se cumpara bureti de padure (pastravi) sau bureti chinezesti( se gasesc in comert ambalati in pungi). Se oparesc cu apa si otet, se prepara o saramura ( apa 1-2 l, piper 100 g, sare 1lg la 1 l apa, 150 g otet, cimbru uscat, usturoi crud) prin fierbere 10 minute.
Se aseaza in borcan alaturi de radacini de pastarnac, se aseaza printre bureti foi de dafin si catei intregi de usturoi cruzi, si se toarna peste ei saramura fierbinte. A se pune borcanul pe un suport de fier (pentru a evita spargerea din cauza lichidului fierbinte).
Se acopera cu capac ermetic sau celofan bine sigilat si se lasa 3-4 saptamini la murat.
Mentiuni:
Se servesc ca si salata la fripturi
Timp Preparare: 20 '
Complexitate: redusa
benetton întreabă:
NoName_9903 întreabă: