Buna eu de obicei fac acest blat de tort si imi iese mereu.Asadar:5 oua, 5 linguri de apa sau lapte, 5 linguri de zahar(daca iti place mai dulce adaugi mai mult)10 linguri faina, 1 praf de copt. Executie:albusurile se bat spuma tare cu putina sare si apa sau laptele(pentru protejarea mainilor tale foloseste un mixer)se adauga aceasta spuma peste galbenusuri si se omogenizeaza acest amestec si cu o lingura de lemn se continua amestecarea adaugand cate o lingura de faina amestecata cu praful de copt.Se pune aceasta compozitie intr-o tava cu hartie de copt.Se coace 20 de minute la foc mic(acum depinde de fiecare cuptor in parte,mai bine cand arata un pic rumenit pe deasupra blatul, il incerci cu scobitoarea, daca nu se ia nimic pe scobitoare este copt)Spor la treaba si sa-ti iasa bun.
LisaJulie întreabă: