| albastrel a întrebat:

Cine vrea orez cu lapte?big grin sunt darnica in seara asta laughing.

si intrebarea este. voua cu ce va place sa papatzi (mancati tongue ) orezul cu lapte?big grin

Răspuns Câştigător
| Zoombe3 a răspuns:

Cu gura laughing rolling on the floor asa ii simt gustul mai bine.

32 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Albastrel-alinu stiu, imi surade ideia dar din pacate nu mananc seara. Cu dulceata te servesc cu placere, am mai multe sortimente :de cirese dulci, cirese amare, visine, zarzare, trandafiri, capsuni, prune, gutui( cred ca mai am 2 borcane), dar maine voi face dulceata de gutui, sunt culese de ieri, astazi nu am avut timp, am avut musafiri.Cu exceptia capsunilor si trandafirilor, celelalte fructe sunt din gradina mea. Mie imi place dulceata de nuci, dar nu am reusit sa fac, in perioada aceeia ma pregateam pentru nunta fiului meu.

daniela
| daniela a răspuns:

Daaaaaaa. iami, iami

| Lory_2572 a răspuns:

Cu putina scortisoara amestecata cu zahar... f. bun!

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Am mancat lapte cu taitei de casa in seara asta. big grin

| albastrel explică:

Pisoiash29 dar nu estoi deloc pretentioasa laughing:p
scumpa este criza... si nu mai pot scoate meniuri din buzunar pe gratis! mai bine scoate tu banii si eu comandwinking

lora bun bun de ce este dulceata?big grin

luchass daca recunosti ca esti virgin iti trimit! promit!big grin

| albastrel explică:

Catalin pe cuvantul meu de cercetasa ca nu mint big grin

SoftCristi vreau si eu! facem schimb big grin?

| albastrel explică:

M-ati depasit... sunteti cu totii niste scumpi...

bro cand voi face 1 data pilaf iti spunhee hee

clown82 daca imi faci uun numar de amuzament vii tu la mine tongue

lavylavy cand am pus intrebarea era cald acum... mai am decat un pic... ce a mai ramas in castronele laughing

hamstere bineinteles iti trimit si tie... data viitoare tongue

sirop de mure. iami iami,,, dulceata de gutui...hmmm o bunatate... d-na constranta va admir din tot sufletul! si acum va urez POFTA BUNA!hee hee

| gratzy56 a răspuns:

DA...lapte, orez, zahar, vanilie. Orezul fiert cu grija direct in lapte, 1/2 kg. orez cu circa 2 l lapte, 2-3 zahar vanilinat si zahar dupa gust. La sfarsit se pun cate 2-3 linguri de orez cu lapte pe cate o frunza de nuc si se presara cu scortioara.Frunza de nuc ii va da o aroma de neuitat. INCEARCA!

Răspuns utilizator avertizat
| M4RK a răspuns:

Imi place orezul cu lapte love strucklove struck vreau si eu vreau si eu

| hândel a răspuns:

Mie-mi place mai mult cel cu fidea, insa si cel cu orez e bun.

| Babushka a răspuns:

Cu multaaa scortisoara:X

| monyk a răspuns:

Mi-ai facut pofta...ador orezul cu laptehee hee...

| putzulica a răspuns:

Orezul cu lapte imi place sa il mananc cu dulceata!winking:X

| night_crawler a răspuns:

Imi place da stai multa pana se face...asa ca mai bine beau o cana cu lapte laughing

| gianinutza a răspuns:

Aha

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun bun. Îmi trimiți prin poștă? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu mai pap orez cu lapte, pap pilaf big grin Faci? O sa pap cu multa, multa, placerebatting eyelashes tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mananc orez cu lapte si culme`i ca-mi si placebig grin. Acuma trebuie sa-mi dai daca tot vreaubatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu sirop de mure big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Azi a facut mama placinta. o bunatate. Imi aduci tu orezul cu lapte si vin eu cu placinta? Mi'ai facut pofta... Cu gura... este cel mai bine sa mananci. Poti mesteca bine, poti simti gustul. este PERFECT >> laughing
Ne intalnim la coltu ca sa iti dau placinta? A mea e calda ca e facuta acum pe seara tonguelaughing. Daca e rece mai bine ma anunti sa nu vin degeaba...

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alinuș, dacă tot îți dau adresa să vii cu lăpticu', nu vii să vezi cu ochii tăi? E cea mai bună metodă de convingere. Te-am mai rugat o dată, n-ai vrut... poate vrei acum. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu lingurita big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai eu sunt nevoit sal pap.ca am trimis unul din cavalerii mei si in loc de patru cutii de mazare mi-a luat patru kg de orez.acum ...laptic si orez.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place sa mananc inghetata pana imi vine sa lesin! orez cu lapte, colarezi, sau paste cu lapte in general cred ca nu am mai mancat de vreo 10 ani, chiar nu exagerez, dar in seara asta sa stii ca am cumparat fidea numai pentru a face lapte cu fidea si dulceata.

| r8driver a răspuns:

Tu m-a pacalesti...

| r8driver a răspuns:

Vin eu sau vii tu sa-mi aduci?

| pisoias29 a răspuns:

laughing foarte comica intrebarea ta alinu stiu...eu urasc orezul cu lapte happy...la gradinita mai mancam asa ceva de nevoie big grin...il detest big grin...si nu multumesc, nu vreau orez cu lapte daca ai alte oferte as vrea sa le stiu laughing ce ar fi sa faci propriul tau meniu si fiecare sa comande ce vrea, in felul asta fiecare persoana va gasi ceva care sa ii placa... p. s. asta doar daca esti darnica cu adevarathee hee

| Clutsky a răspuns:

Bun-bun, vreau si eubig grin daca ti-a mai ramas vreun pichappy

Întrebări similare