Albastrel-alinu stiu, imi surade ideia dar din pacate nu mananc seara. Cu dulceata te servesc cu placere, am mai multe sortimente :de cirese dulci, cirese amare, visine, zarzare, trandafiri, capsuni, prune, gutui( cred ca mai am 2 borcane), dar maine voi face dulceata de gutui, sunt culese de ieri, astazi nu am avut timp, am avut musafiri.Cu exceptia capsunilor si trandafirilor, celelalte fructe sunt din gradina mea. Mie imi place dulceata de nuci, dar nu am reusit sa fac, in perioada aceeia ma pregateam pentru nunta fiului meu.
Pisoiash29 dar nu estoi deloc pretentioasa :p
scumpa este criza... si nu mai pot scoate meniuri din buzunar pe gratis! mai bine scoate tu banii si eu comand
lora bun bun de ce este dulceata?
luchass daca recunosti ca esti virgin iti trimit! promit!
Catalin pe cuvantul meu de cercetasa ca nu mint
SoftCristi vreau si eu! facem schimb ?
M-ati depasit... sunteti cu totii niste scumpi...
bro cand voi face 1 data pilaf iti spun
clown82 daca imi faci uun numar de amuzament vii tu la mine
lavylavy cand am pus intrebarea era cald acum... mai am decat un pic... ce a mai ramas in castronele
hamstere bineinteles iti trimit si tie... data viitoare
sirop de mure. iami iami,,, dulceata de gutui...hmmm o bunatate... d-na constranta va admir din tot sufletul! si acum va urez POFTA BUNA!
DA...lapte, orez, zahar, vanilie. Orezul fiert cu grija direct in lapte, 1/2 kg. orez cu circa 2 l lapte, 2-3 zahar vanilinat si zahar dupa gust. La sfarsit se pun cate 2-3 linguri de orez cu lapte pe cate o frunza de nuc si se presara cu scortioara.Frunza de nuc ii va da o aroma de neuitat. INCEARCA!
Imi place da stai multa pana se face...asa ca mai bine beau o cana cu lapte
Buna!
Azi a facut mama placinta. o bunatate. Imi aduci tu orezul cu lapte si vin eu cu placinta? Mi'ai facut pofta... Cu gura... este cel mai bine sa mananci. Poti mesteca bine, poti simti gustul. este PERFECT >>
Ne intalnim la coltu ca sa iti dau placinta? A mea e calda ca e facuta acum pe seara . Daca e rece mai bine ma anunti sa nu vin degeaba...
Pa-pa!
foarte comica intrebarea ta alinu stiu...eu urasc orezul cu lapte ...la gradinita mai mancam asa ceva de nevoie ...il detest ...si nu multumesc, nu vreau orez cu lapte daca ai alte oferte as vrea sa le stiu ce ar fi sa faci propriul tau meniu si fiecare sa comande ce vrea, in felul asta fiecare persoana va gasi ceva care sa ii placa... p. s. asta doar daca esti darnica cu adevarat