| nuamnuvreau a întrebat:

Ciudata intrebare, stiu, dar... voi ce ciocolata preferati? Ma refer la marca(Poiana, milka, etc.), gen(alba, cu alune, cu lapte, etc.). Este ciocolata desertul vostru preferat? Daca nu, care este?

Răspuns Câştigător
| ing. a răspuns:

Mary999, eu ador ciocolata.love struck. E atat de buna.eu mananc o groaza de ciocolata si nu ma ingras.Imi place la nebuniewinking. Imi place Milka Luflee, toate marcile de ciocolata cu lapte, imi place si cu fructe si cappucino.smugCa marca preferata, cred ca Milka, dar de asemeneatongueoiana, Kandia, Heidi.Cred ca toate ciocolatile sunt bune, mie imi place si ciocolata alba muultlove struck.
Ma duc sa mananc niste ciocolata apropo ca imi fac pofta singuralaughinghappy. Pupicikiss

10 răspunsuri:
miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Ador ciocolata! O savurez bucatica cu bucatica...
Prefer ciocolata cu alune caramelizate de la Heidi sau cea de la Milka.
Desertul meu preferat este tortul de ciocolata cu aroma de rom (sa fie cu multa ciocolata si bine insiropat).

| cely a răspuns:

Ciocolata alba.

| inna a răspuns:

Sunt dependenta de ciocolata.Heidi este marca mea preferata, dar mai cumpar si de la Milka si Poiana.

| ellene a răspuns:

Eu sunt chocoholica rolling on the floor... am multe care imi plac. De la ciocolata alba, neagra, la cea cu lapte, frisca, alune, capucino, yamyy ...nu prea imi plac cele cu stafide sau fructe. Dar daca nu am altceva prin casa sunt bune si aleahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubesc ciocolata! Imi place f mult cea cu crema de alune, cum ar fi Milka Noisette :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciocolata mea preferata este milka si imi place cea cu alune, sunt obsedata dupa ciocolata e desertul meu preferat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador ciocolata! Mai ales poiana cu alune!

| sweety_1169 a răspuns:

Mie imi place milka cu alune love struck cred ca as putea sa traiesc numai cu ciocolata pentru ca o adorlove struck

| x_8092 a răspuns:

Mie imi plac Poiana cu alune si Milkinis, chiar daca e pentru copiiblushing

| antonyo a răspuns:

Mie imi place mult crema de ciocolata fineti si consum zilnic maninc foarte multa