| ave1994 a întrebat:

Clatitele americane se pot face si cu aluatul de la clatitele normale(subtiri), fara praf de copt? big grin

Răspuns Câştigător
| katy a răspuns:

Clatitele americane se fac din compozitie mai groasa si sunt mai mici.compozitia poate fi aceeasi dar dupa cum am zis mai groasa nu subtire ca cele pe care le facem noi

| ave1994 explică (pentru katy):

:-s Dar daca nu le pun praf de copt? laughing Nu vreau sa iasa ca niste painici turtitelaughing

| katy a răspuns (pentru ave1994):

Eu nu pun praf de copt nici la una nici la alta. faci compozitie normala din oua, zahar, faina, lapte, apa. daca ai apa minerala poti pune o cescuta sau o cescuta cu bere ca le face pufoase si daca vrei esente de vanilie, rom sau lamaie.astea le folosesc eu. si lasi coca mai groasa o sa iti iasa bune

Imi vor iesi bune dar nu are aspectul unei painici turtite nu?(asta pe interior)

Ca un fel de turta trebuie sa iasa http://1.bp.blogspot.com/......G_5000.JPG da click pe linkul ala ca sa vezi cum trebuie sa arate

Si cu ce se pot manca? happy Adica tot asa le rulez cu dulceata/nutella?

Ma scuzi am uitat sa-ti dau fundalaughing.

Esti online?

Am fost plecata.nu se ruleaza pui ciocolata, gem, dulceata ce vrei tu pe una apoi asezi alta deasupra si tot asa, ca un fel de tortulet

Ce tarelaughing Cred ca fac azi.Multumesc.Tu ai smartphone? Daca da poti sa ma ajuti la intrebarea despre telefonul meu crying. Multumesc!

Cu placere.nu am posteaza intrebarea la tehnologie sau intrebari utilitare

Eeeeh, le pun pe toate la 'conversatii'.

La informatii utilitare ai primi mai repede raspuns

Uuuf, daca zici tu rolling eyes. Lasa incerc.

13 răspunsuri: