| AnonimMM678 a întrebat:

Cocolata menaj este buna sa o topesc, as vrea sa fac un tort si pe deasupra sa torn ciocolata topita, e buna?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu e așa delicioasă. Ok, gusturile diferă.
Poți face tu glazura de ciocolata din 3 linguri cacao, 3 linguri zahăr, 3 linguri apă fierbinte/lapte, puțin unt și un strop de ulei. Se lasă la fiert câteva minute bune (se pune într-o crăticioară mai mare, fiindcă ar putea da în foc), apoi se toarnă peste tort.
Poți încerca și varianta de mai jos, cu tablete de ciocolată (amăruie, eu folosesc Kandia sau Poiana), fără cremă!
http://cartederetete.ro/glazura-de-ciocolata/
Ori, o poți cumpăra de-a gata, se găsește în comerț, la orice chioșc/market. Pe verso, vei găsi scris și modul de preparare.
http://www.oetker.ro/......eagra.html

3 răspunsuri:
andreia67
| andreia67 a răspuns:

Desigur. Exact asta este utilizarea ciocolatei de menaj (desi se poate manca si in forma ei initiala).

| Adiadictie a răspuns:

E foarte buna

| Culinar a răspuns:

Sfatul meu este sa adaugi si putin unt cand topesti ciocolata menaj
http://www.preparatedevis.ro/......ahide.html