Nu e așa delicioasă. Ok, gusturile diferă.
Poți face tu glazura de ciocolata din 3 linguri cacao, 3 linguri zahăr, 3 linguri apă fierbinte/lapte, puțin unt și un strop de ulei. Se lasă la fiert câteva minute bune (se pune într-o crăticioară mai mare, fiindcă ar putea da în foc), apoi se toarnă peste tort.
Poți încerca și varianta de mai jos, cu tablete de ciocolată (amăruie, eu folosesc Kandia sau Poiana), fără cremă!
http://cartederetete.ro/glazura-de-ciocolata/
Ori, o poți cumpăra de-a gata, se găsește în comerț, la orice chioșc/market. Pe verso, vei găsi scris și modul de preparare.
• http://www.oetker.ro/......eagra.html
Desigur. Exact asta este utilizarea ciocolatei de menaj (desi se poate manca si in forma ei initiala).
Sfatul meu este sa adaugi si putin unt cand topesti ciocolata menaj
http://www.preparatedevis.ro/......ahide.html