Trebuie sa o mixezi la fiecare jumatate de ora in primele 2-3 ore, indiferent daca este cu iaurt, smantana, fructe sau zahar.Altfel ies ace de gheata.
Mierea este cea mai indicata, pentru ca o ajuta la cremozitate si chiar daca este dulce scade nivelul glicemic.O reteta buna de inghetata contine miere sau glucoza.
Pai normal ca sa nu faca aschii continutul trebuie amestecat in timp ce se raceste. Asa se obtine de la inghetata de la dozatoru din colt de strada pana la cea mai transparenta gheata.
Avand in vedere ca nu pui lapte, nu are cum sa se lege si sa devina cremoasa; doar cat ingheata si atunci vor apare si acele 'ace de gheata'
incearca sa pui niste gelatina. nu stiu
Daca adaugi iaurt, n-ar trebui sa faca aschii de gheata. mie cel putin nu mi s-a intamplat niciodata si fac destul de des pentru fetele mele. si da, va iesi super buna, mai ales daca pui si miere.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: