| anuk a întrebat:

Credeti ca ar iesi o inghetata buna daca as face un piure de fructe, peste care as adauga iaurt, si miere pentru a o indulci? Credeti ca ar fi cremoasa sau ar face aschii de gheata? Vreau sa fie cat mai dietetica, de aceea fara smantana, mult zahar etc. Multumesc happy

6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Folosesti aparatul de facut inghetata?

| Zazu a răspuns:

Trebuie sa o mixezi la fiecare jumatate de ora in primele 2-3 ore, indiferent daca este cu iaurt, smantana, fructe sau zahar.Altfel ies ace de gheata.
Mierea este cea mai indicata, pentru ca o ajuta la cremozitate si chiar daca este dulce scade nivelul glicemic.O reteta buna de inghetata contine miere sau glucoza.

| Seby90 a răspuns:

Pai normal ca sa nu faca aschii continutul trebuie amestecat in timp ce se raceste. Asa se obtine de la inghetata de la dozatoru din colt de strada pana la cea mai transparenta gheata.

| qLoveSmileღ a răspuns:

Cred ca ar fi cremoasa. happy

| Emma112 a răspuns:

Avand in vedere ca nu pui lapte, nu are cum sa se lege si sa devina cremoasa; doar cat ingheata si atunci vor apare si acele 'ace de gheata'
incearca sa pui niste gelatina. nu stiu happy

| julika83 a răspuns:

Daca adaugi iaurt, n-ar trebui sa faca aschii de gheata. mie cel putin nu mi s-a intamplat niciodata si fac destul de des pentru fetele mele. happy si da, va iesi super buna, mai ales daca pui si miere.

Întrebări similare