Pizza la cuptor le lemne clar, are un gust mult mai bun se datorează pe de-o parte sursei de energie folosite – lemnul – iar pe de altă parte șamotei (cărămizilor refractare) cu care este căptușit cuptorul. Acestea au rolul de a înmagazina căldura și a o distribui uniform.
Pizza facuta in cuptorul de lemne are cu totul alt gust, fiind de departe preferata tuturor.
De la o vreme ai inceput sa fii ironică și consider că acest lucru nu își are rostul.
Am vrut să-ți atrag atenția mai devreme în legătură cu acest aspect, dar am crezut că vei înceta.
La început ofereai răspunsuri bune și serioase, dar poate faptul că primești funde și răspunsuri apreciate de editori, poate asta te-a făcut să devi sarcastică.
Te-ai rugat, decât să răspunzi aiurea, mai bine nu o mai fă.
La un moment dat ti se termina bunul simt si nu are rost sa scrii la pereti, mai ales cand se repeta intrebarile.Esti libera sa imi dai block, asa cum ai facut si de pe alte conturi.
Cred că mă confunzi cu alt user. Acesta e singurul meu cont.
Nu am să-ți dau block doar te rog doar sa nu mai răspunzi aiurea dacă nu ai ceva util de zis.
Mulțumesc.
Nu vreau sa-i iau apararea lui dullcat, dar are tot dreptul sa presupuna asta. Adica sunt dese intrebarile puse de tine ce au legatura cu sexul. Vrei nu vrei, o perioada de timp o sa fi etichetata ca fata de pe TPU care pune intrebari sexuale. Cam asta risti daca te axezi mai des pe subiectul asta.
Chestia aia cu lemne e ceva doar in mintea omului caldura e caldura indiferent de la ce vine, doar nu are miros de fum, sau miros de lemn de nuc
Dar uni care stiu asta, sau poate ca nu stiu, dar se folosec de naivitatea oamenilor, baga cu lemne, lumea crede ca e ceva wow, e doar asa ca chestie, pentru ca cindva undeva omu asa facea mincare cu lemne.
Dezavantajele la lemn, este ca trebuie sa cumperi lemne, sa faci focu munca mai multa, scoti cenusa etc, nu ai caldura constanta, pentru ca nu poti controla tu focul cum vrei, desi unia sting, trag lemne afara cand vad ca e prea tare, chestii de genul asta, cum am spus munca multa.
In rest gaz sau electric e mai comod, poate si eficient.
Ceea ce da gust pizzei la cuptorul cu lemne e mirosul de fum. Bunica mea facea ciorba afara la ceaun si aia mi se parea cea mai buna ciorba din lume.
Ai copt vreodata vinete si ardei in tava la cuptor? Ai observat ca nu au gust asa bun ca alea coapte pe tabla sau gratar la flacara? Pt ca nu au miros de fum
Cuptor pe lemne!
M-am apucat și eu să fac unul în grădină, sunt aproape gata cu el.
Am auzit că pizza iese demențial. Plus multe altele. Abia aștept să cum e
Eu spun la un cuptor pe lemne ar fi și mai delicioasă, și părerea mea e și mai puțin chimică. Adică datorită energiei mai naturale sa spun așa, adică lemne..focul facut din lemne. Parerea mea e mult mai sănătoasă.
Saut, imi place cum formulezi intrebarea: cu "Credeti ca?"
Raspunsul este simplu: eu cred ca nu conteaza, pizza e mancare de confort, de proasta calitate si sanatate, daaaa, gustoasa, plina de gluten si carbs si carnuri ciudate. Ia-o rapid pe cea mai ok la bani si mai proaspata, poate cara-ti fundul dupa ea :-)