Daca te referi la reteta, il poti acri cu acea tărîtăde grau+o crenguta de visin si leusteandar daca e vb de borsul care poate doresti sa-l prepari acasa cu carne, il poti acri cu lamaiesau sare de lamaie in lipsa borsului.Succes.
Zeama de lamaie este foarte buna, in schimb sarea de lamaie trebuie eliminata total din alimentatie, fiindca este chimie curata si inca una toxica.Pentru acrirea borsului mai poti apela la zeama de varza murata, la sucul de rosii si chiar la produsul bors care se gaseste in unele magazine. Mira
Posibil să nu fi înţeles eu întrebarea, dar am senzaţia că Lavinia numeşte "borş" chiar ciorba pe care o făcea în momentul în care a lansat tema. În cazul ăsta, borşul de acreşte cu borş . Găseşti la magazin. Mai există varianta cu zeamă de varză sau cu corcoduşe vara. Încearcă să nu pui zeamă de lămîie în ciorbă. Unii zic că e o barbarie. N-au nici o legătură una cu cealaltă.
Poti sa-l acresti cu prune verzi, poama acra, corcoduse verzi, zer, moare de varza, lamaie, suc de rosii, otet de mere, asta daca nu ai bors original de putina.
LisaJulie întreabă: