Griş cu lapte, ornat cu zahăr tos + cacao, sau cu sirop de fructe ( sirop de vişine, căpşuni, caise, etc. ).
Cu cat mai multe calorii, totusi nu e desert!
Buna!
PAINE CU OU
...cum le stiu eu de mica, sau "Bundas Kenyer", sau friganele, sau sub orice alta denumire mai au.
De multe ori le mananc asa simple, cu usturoi :
tai un catel de usturoi pe jumatate si ii intind aroma peste intreaga felie, sau si cu zahar pe deasupra!
Te pup!
Chiar mi-ai facut pofta, o sa incerc maine!
O seara frumoasa!
Esti simpatica!
Bine atunci, iti urez pofta buna, o seara frumoasa si tie si duminica placuta!
Te-am pupat!
Daca vrei sa le faci dulci ( fara usturoi), le poti inmuia un pic in lapte, apoi in ou si imediat dupa prajire, presari zahar si scortisoara. Ies foarte bune si aromate asa.
Pudding cu vanilie:X ca in reclama aia cand le face mama copiilor budinca si ii cheama la masa.Asa imi facea si mie mami cand eram mica.Si desigur, turta dulce in forma de bradut, om de rapada, mos etc. pe care o primeam de Craciun :X Ce frumos:X
Laptele de pasare pe care il facea bunica :)
Si nu glumesc, chiar exista asa ceva
: ))
Uite aici reteta daca vrei sa o incerci:
http://www.culinar.ro/......46/2/6925/
Insa pentru mine, nicio reteta u se compara cu cea a bunicii, care numai ea stie cum il facea.
Ce dor imi e de ea. : (
Intotdeauna bunica face cele mai bune deserturi, cred ca ele folosesc un ingredient minune.
Si mie imi este dor de bunica mea.
O seara frumoasa!
Serbet...daca mai tineti minte erau ambalate in cutii mici de plastic de culoare albastru deschis...
001agent001 întreabă:
LisaJulie întreabă: