Eu de obicei nu folosesc praf de copt, merg pe natural si creste destul de mult. In general praful de copt il adaugi in galbenusuri.
Numai bine
Intotdeauna cu faina sau in orice caz prafurile pe care le pui in prajitura. Altfel nu prea are efect.
Cu faina, il amesteci bine.
Pentru aluatul de placinta e mai ok sa folosesti drojdie.
Praful de copt se foloseste in general la prajituri. La cozonac sau placinte se foloseste drojdia. (cam un cubulet la 1 kg de faina-se face intai maiaua si apoi se framanta).
La placinte se foloseste drojdie. Faci o,, maia'' din un cub de drojdie putin lapte caldut, zahar, si o adaugi in faina.
Dar daca pui praf de copt odata cu faina cernuta.
Buna,bunica mea stingea praful de copt cu otet.Rezultatul: niste prajituri pufoase.Mai poti incerca si cu drojdie, pe care o dizolvi in jumatate de cana de apa calduta.Totusi,praful de copt se pune de obicei in faina.Bafta!
Buna,
praful de copt se amesteca cu faina, eu il folosesc mai mult la prajituri.
_Foi de placinta de casa
http://www.preparatedevis.ro/2013/02/foi-de-placinta-de-casa.html
_Pesmeti
http://www.preparatedevis.ro/2013/07/pezmeti.html
_Placinta de mere cu aluat de casa
http://www.preparatedevis.ro/2014/01/placinta-de-mere.html
_Placinta cu spanac
http://www.preparatedevis.ro/2014/04/placinta-cu-spanac.html
_PLacinta cu carne
http://www.preparatedevis.ro/2013/10/placinta-cu-carne.html
_PLacinta cu praz
http://www.preparatedevis.ro/2014/04/placinta-cu-praz.html
_PLacinta cu branza
http://www.preparatedevis.ro/2013/02/placinta-cu-branza.html
_Placinta cu branza si iaurt
http://www.preparatedevis.ro/......achet.html
Placinta "poale-n brau"
http://www.preparatedevis.ro/2013/03/placinta-poale-n-brau.html