Pai daca reteta ta contine ricotta, iar tu nu ai...de ce sa incerci sa o inlocuiesti asa aiurea? Rezultatul final o sa fie departe de reteta ta! Mai bine incerci o alta reteta cu ce ai decat sa te pacalesti singur
Are dreptate OldBoy se poate inlocui cu branza de vaca, dar vezi mai bine amanunte in discutia de pe un forum cu sfaturi utile
http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/ricota-2191/
Poti folosi branza de vaca stoarsa sau telemea nesarata (sau de-sarata in apa), tinute la uscat 1-2 zile in frigider.
Tinand cont ca ricotta este urda de la noi nu cred ca daca o inlocuiesti cu un alt tip de branza ii mai da sosului tau acelasi gust... poti incerca cu altceva dar iti va iesi cu totul alt sos...
Ricota e urda incearca sa faci sosul fara urda si pe urma pui deasupra pe paste branza uscata razuita sa cascaval sau. ce ai pofta buna
alexxyaSweet întreabă:
Bishop întreabă: