Nu se inlocuieste cu nimic, decat cu pesmet facut in casa, FOARTE bine maruntit, facut din paine uscata in cuptor.
Cu malai (faina de porumb) se face doar pestele, nu am vazut-auzit in viata mea pe cineva sa faca snitele in malai.
Se pot face foarte bine si fara pesmet.
Le tavalesti prin faina alba de grau, apoi prin ou batut (conteaza ordinea!), si le pui la fript in mai mult sau mai putin ulei, dupa dorinta si dupa felul tigaii.
Si la final le poti lasa la scurs pe servete de hartie.
Dacă nu te superi și nu are nimic cu șnițelele,. La cașcaval pane cu ce îl poți înlocuii ( pesmetul)?
Mie nu-mi plac neam cu pesmet, Pentru ca se ard mai repede, se arde repede pesmetu ala de deasupra, si esti nevoit sa il prajesti cateva secunde pe o parte si pe cealalta apoi sa il bagi la cuptor.
Si nu merge cu, stai ca dau ochiu mai incet, daca il dai mai incet si uleiul nu e incins, o sa intre tot uleiul in snitel.
Eu prefer faina si ou. Si nu trebuie sa mai bagi nici la cuptor nici la nimic, ca are timp sa se faca si inantru fara se arda pe afara.
Poti sa lasi doar faina si oul, faci o pasta din asta si le tavalesti in ea, apoi le prajesti. Nu sunt la fel de crocante, insa sunt bune.
Poti face tu pesmet acasă. Marunteti miez de pâine și il bagi la cuptor. Eu le fac cu ou si faina alba.
Bat ouăle cu putina faina si condimente iar in alt vas pub faina. Tavalesc carnea mai întâi prin faina apoi prin ou si inca odata la fel. Dar nu e obligatoriu, imi place doar ca are un strat mai gros. Si ies foarte bune, mai fragede decât cele cu pesmet.
Pofta buna
Paine uscata (uscata bine bine) data prin robotul de bucatarie, asa faci pesmet proaspat in casa
Am făcut piure cu șnițele și am pus carnea degresată in făina după in ou iar la sfârșit in chipsuri, iese bestial iti garantez
Sau poți pune și fulgi de porumb, eu nu am avut așa ca i-am luat pe cei de la iaurt, ca tot fulgi de porumb sunt
Sper ca te am ajutat