Si mie imi plac (chiar si fara carnita) cu putin unt sau ulei de masline si putina sare, mmm, merge si o picatura de lamaie
Ooo
imi ploua in gura numai cand ma gandesc
astia iarna merg struna
aruncati in lerul sobei cu lemne de la tara, apoi cu impreunati cu niste slaninutza proaspat afumata si o ceapa degerata nitel, o tuica fiarta in preambul si niste moare de varza acra printre inghitituri. o bunatate domnule!
Mie=p~
Deci ii ador. Zilnic as manca, dar nu sunt prea buni, pentru ca mancati intr-o cantitate foarte mare, pot duce la dereglarea scaunului(constipare, spus mai pe limba noastra)
Mie-mi plac, cu maioneza, un praf de sare, o frunza de salata si-o ceapa mica tocate marunt, cateva masline verzi umplute si sunculita taraneasca taiata fasii, amestecate si mananc de sparg.
Mie.cartofi noi, taiati pe jumate, necojiti, cu un strop de ulei de masline boia usturata si un strat de sare pe sectiune! oh Doamne! ce lucruri simple da' geniale! pune un pic de jazz cand ii bagi la cuptor si scoate un vin de anul trecut, un merlot, ca sa uitam ca viata e grea si ca ne ducem luni la munca. pofta mare!
Si mie imi plac, dar numa cand ma duc la palincie. Au brenerii acolo un sac cu cartofi pe care ii tin special pentru cand trec pe acolo in inspectie. Scoatem un pic de jar din cuptor in groapa de cenusa si apoi ii punem acolo. Mai punem un pic de jar cu cenusa pe ei sa fie acoperiti ca sa se coaca uniform. Dupa ceva timp scoatem unul pentru verificare si daca ii bun ii scoatem si pe restul. Ne punem pe langa cuptorul cazanului, aducem sarea, ii decojim incet ca frig si apoi ii devoram. Au o aroma speciala fiind facuti in jar cu cenusa.
DaciaRomania întreabă:
DaciaRomania întreabă: