anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cui ii place ciorba de burta? Da, ati inteles bine, ciorba de BURTA, BUR-TA... BURTA. Cui ii place ciorba de burta?batting eyelashes
A si sa nu uit, cum spuneti ca se curata burta? laughing tongue

21 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Recunosc, mie nu-mi place ciorba de burta, nici cum suna nu-mi placehee hee

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Simpatica intrebare! Va deveni ca un laitmotiv pe acest site...

| Barajag a răspuns:

Se curata cu varhee hee... daca imi place? da de ce nuhappy... tu nu ai ce face la ora asta, ori vrei sa prepari ciorba de Burta?laughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Îmi plăcea peână la un moment dat... straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bro, iti lipseste Alllinna? Tu centrezi, tu dai cu capul? Vai de... burta ta.rolling on the floor

| Gabystelistu95 a răspuns:

Nici mie nu imi place deloc.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dati-mi o pastila pentru halucinatii.Vad numai burti si ciorbe...

| Ellena a răspuns:

Mie nu:-&e una dintre mancarurile care nu mi plac

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Ciorba de burta la Menuet
Tocmai m-am intors de la restaurantul Menuet din spatele Ateneului Roman din Bucuresti. Eram impreuna cu un prieten, ne-am intalnit sa mai discutam una, alta si sa mancam ceva. Cum frigul de afara al unei zile din decembrie indeamna catre mancare calda, ce putea fi mai potrivit decat o ciorba de burta? Astfel, am comandat doua portii cu tot ce trebuie: smantana, ardei iute, otet, piper. La Menuet ciorba de burta este servita intr-un castronel mic alb, cu o farfurie dedesubt si o tava de metal (imi pare rau, nu am avut o camera digitala cu mine pentru a putea impartasi vizual experienta). Faptul ca nu se serveste intr-un vas mare constituie, dupa mine, un avantaj. In vreme ce portiile mari de ciorba de burta te obliga sa te concentrezi sa iti dozezi efortul pentru a le termina, portiile mici te obliga sa te concentrezi asupra gustului, sa il savurezi mai tare si, astfel, sa il intelegi mai bine.

Mi-a placut faptul ca in portia de ciorba de burta de la Menuet bucatile de burta sunt mici, taiate subtire astfel incat intr-o singura lingura se poate crea un echilibru perfect intre cantitatea de zeama si bucatile de carne. Atunci cand bucatile sunt prea mari, zeama nu mai are loc intr-o lingura si, de obicei, lingurile umplute cu carne trebuie echilibrate prin mai multe linguri succesive pline doar cu zeama. Nu a fost cazul.

In ceea ce priveste gustul, ciorba de burta de la Menuet trebuie dreasa cu mai mult otet pentru ca initial, dupa adaugarea smantanii, zeama are un gust greoi si nu este deloc acrisoara. Pentru ca trebuie dreasa cu atentie, ciorba de burta de la Menuet nu este recomandata celor care vin sa guste pentru prima data. O cantitate prea mare de otet si piperul adaugat in exces ar putea da novicilor o impresie gresita despre ciorba de burta. Insa pentru cei care stiu sa o dreaga, ciorba de burta de aici este o adevarata desfatare a simturilor, mai ales in combinatie cu micul ardei iute, rosu, adus cu eleganta de chelner. In final, o sa mentionez si faptul ca, la Menuet, smantana se pune in ciorba dintr-un mic vas de metal accesorizat cu un polonic cu o forma ciudata care adauga putin mister intregului ritual de degustare. Bravo, mi-a placut"

P. S. ...si sa mai zica vreunu ca nu-i place ciorba de burta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mie. mie-mi place. da si de-a animalu cu doua spinari imi place.

| Kidu a răspuns:

Nu mi-a placut niciodata si acum cu atat mai mult n-o sa-mi placa.hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu dai fundita nu iti ziclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place ciorba de burta, o prepar, imi iese foartee buna, dar nu mananc si bucatelele de burta, imi place doar ciorbita.
Nu stiu cum se curata burta dar imi imaginez ca e o chestie destul de pretentioasa, avem de cateva zile intrebarea asta si inca nu a dat nimeni raspunsul corect, mai asteptam laughing

| imortal a răspuns:

Bro vrei sa depasesti recordul de raspunsuri la o intrebare precedenta burta a avut 105 parca pentru ca am fost ultimul... pune frate si tu alta haleala gen caltabosh ciorba de stir las-o dracu de burta laughing) ...nu.nu imi place ciorba de burta. o urasc... iar de curatat cel mai bine se curata cu soda caustica...sa vezi ce de raspunsuri iau la urmatoarea intrebarelaughing) app de haleala."cred ca 0 straight face"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hi hi hi, ce-mi placehee hee Poate depasim numarul de raspunsuri facut de burta bortzoasa laughing Desi aia e tinuta de admini la intrebari fara raspuns ca sa se intre mereu la intrebare, mie n-or sa-mi tina intrebarea pe prima pagina... nu e corect rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Lora-mai schimba si tu,, burtile'', daca vezi mereu numai burti de manelisti...este si normal sa devii alergica. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Lora-scuza-ma, insa eu nu am facut aluzie la nici o persoana de aici de pe TPU.Era o simpla gluma, insa asa cum m-ai obisnuit, de fiecare data trebuie sa ti le si traduc.Asta este, chiar ar fi cazul sa mai schimbi acele burti. laughing

| Flav a răspuns:

Ma doare capul. Si ma tem ca nu-mi trece cu o aspirina.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Lora-orice vine din partea ta, il primesc cu cea mai mare placere.Chiar si o ironie fina.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nicule, te vad un pic indecis.fii un pic mai hotarat, cumpara biletul de avion si gata.

| Klara a răspuns:

E singura care imi place...raised eyebrows

Întrebări similare