Pai daca ai doar atat pune cacaoua, oul, zaharul intr-un bol si amesteca-le cu mizerul pana se face crema. poti amesteca si manual cu un tel sau chiar o furculita dar faci febra. si ai putea pune la frigider in kongelator si iti iese ingetata, abia nu mai simti oul... poate iti e scarba sa mananci pentru ca e crud. oricum nu miroase, dar daca ti-e scarba...
Hellou
-1 ou;
- 1 cana de zahar de marime medie;
- 1 pachet cacao ( de preferinta Dr. Oetker);
- 1 pachet de unt;
- 1 esenta vanilie
Se amesteca oul, cu cana de zahar si se bat cu telul pe baie de abur timp de 15 minute ( pana se face ca o smantana subtire).
Se da deoparte, se adauga pachetul de cacao, amestecandu-se cu telul dintr-o margine pentru a o incorpora f bine.
Se lasa ca tot acest amestec sa ajunga la temperatura camerei, dupa care se adauga esenta si pachetul de unt, care in prealabil a fost lasat dinainte sa se inmoaie( chiar f bine).
Toate ingredientele trebuie sa aiba aceeasi temperatura pentru a evita taiarea cremei.
Cantitatea finala e suficienta pentru un tort mare
Se pune pe ce fel de prajituri vreti voi.