E foarte, foarte gustoasa dar are o gramada de condimente nesanatoase.
E buna, dar nesanatoasa
Incearca totusi si vezi ce zic papilele tale gustative.
E plina de chimicale ca glutamatul monosodic sau inonizatul de sodiu, nu ti-o recomand...decat daca tie foarte foame si nu ai altceva.
Mie imi place mult... Dar daca intorci plicul. te cam sperie cand vezi cati aditivi nesanatosi are!
In concluzie e buna dar si nebuna
E buna la gust, evident, la cate chimicale si prosii are.Mai bine mananci o supa de casa, chiar daca nu e la fel de gustoasa, nu are toate chimicalele in ea.
Singurul avantaj ar fi acela că se fac în 2 minute. Dacă nu sunteţi pretenţioşi, ar putea avea chiar si gust bun. Lista de pericole e însă foarte mare. Supele la plic, pe care le facem rapid, contin un adevarat cocktail de E-uri. Medicii spun că cei care consumă aceste supe pe termen lung s-ar putea îmbolnăvi de cancer la stomac sau la colon.
Deci e buna dar nesanatoasa, mai bine nu consuma asa ceva.
Bafta!
Wow...supa la plic nu iti recomand, este bunicica la gust (oricum numai buna ca cea normala) dar este foarte foarte nesanatoasa.
E delicioasa, o ador! Dar nu e sanatoasa! Daca mananci rar ( cam o data pe saptamana, nu ti se intampla nimic ) nu e nici o problema. Nu ii mai asculta pe toti! Sper ca te-am ajutat! :* :*
E buna in situatii extreme, cand esti pe munte de exemplu.Dar nu trebuie sa faci abuz de asta.
Bună!
Supa instant ( la plic ) NU este sănătoasă!
Ori mănânci o supă sănătoasă/bună, ori n-o mănânci deloc.
Toate cele bune.
E destul de buna.Nu se compara cu cea de casa, dar pentru cine e pe graba sau nu se pricepe e grozava.
Mie imi plac la nebunie supele-crema. Incearca-le pe cele de la knorr, sunt cele mai bune.
Este gustoasa, dar are o gramada de chimicale.Eu te-as sfatuii sa faci tu supa decat sa cumperi.
Este buna. dar zeama aia nu prea o mananc. doar taiteii. mancam inainte cate 2-3 in fiecare zi, dar a inceput sa ma doara stomacul si am mai rarit-o. Acum, trage si tu concluziile!
User252426 întreabă:
Radu132ysys întreabă: