| iulia_5982 a întrebat:

Cum este tigaia dubleta, e f scumpa, merita banii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca e scumpa. I se face reclama agresiva la televizor si reclama aia cost o gramada. De undeva trebuie sa vina banii. Iar ei au "tigaia minune" care face si desface. Nu a mai vazut nimeni asa ceva. Este "inventia seculului", ba nu "inventia mileniumului". Hai repejor, toata lumea gramada sa le cumpere porcaria pina nu se epuizeaza. Poate ar trebui sa te gindesti ca de mii de ani se gateste in tigai banale si mincarea iese delicioasa. Bafta si nu te mai uita la toti sarlatanii de la tv.

13 răspunsuri:
| Foca_4528 a răspuns:

Merita dar luata din "Europa"

| Lory_2572 a răspuns:

E prea scumpa din punctul meu de vedere...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu te sfătuiesc, totul este doar reclamă.
Mai bine cumperi o tigaie Tefal, este ok.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ok. Merita banii din plin. Nici eu nu cred in produse cu reclama TV dar in acest caz chiar banii sunt dati cu folos. Se castiga timp, nu e necesar uleiul, se pot face o gramada de lucruri gustoase. Acum vara eu o folosesc mult la fripturi, legume!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte buna! Gatesc foarte repede, cu economie vizibila de ulei si butelie.Gustul mancarii depinde, intotdeauna, de gospodina! elena-eforie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E super, chiar merita banii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu o am si sunt supermultumita, cred ca-si merita banii.Am cumparat-o la indemnul unei colege si nu-mi pare rau deloc, dimpotriva.Mancarea se prepara foarte repede si este mai gustoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, eu am cumparat tigaia si este foarte buna, merita banii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o tigaie foarte folositoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita banii. Mult zgomot pentru nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu o am, dar ma multumesc cu reclama de la TV, ma lipsesc de ea, e foarte scumpa la criza asta mare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as primi tigaia gratis, as dori si eu una...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tigaia e foarte buna. Se gateste incredibil de repede (7-8 minute) si ce e cel mai spectaculos, carnea congelata se face intr-un timp rapid fara decongelare.

Întrebări similare