La filtru pui apa pana la linia 4 iar inauntru in filtru pui 3 linguri de cafea, zahar iti pui in ceasca
la ibric nu ma pricep
frape daca vrei trebuie sa ai un pahar cu capac pui 3 linguri de zahar 2 cafea si apa cat 1 deget maxim 2.Agiti paharul pana se face spuma multa apoi pui intr-un pahar mare continutul adaugi apa rece pui 2 3 cuburi de gheata si lapte pentru cafea si un pai si gata frapeul
Cafea la ibric:Se fierbe cantitatea de apa cu zaharul dupa gust.Cand a inceput fierberea retragi ibricul de pe foc si adaugi cafeaua si amesteci energic cu o lingurita, dupa care adaugi o lingura de apa rece pentru limpezire.Acoperi cu un capac si lasi sa se infuzeze.In loc de zahar poti folosi miere de albini.
Sa ai pofta si sa ne chemi...
anonim_4396 întreabă:
poiuytrew întreabă: