| ZuZuAleX a întrebat:

Cum faci spuma de lapte?

8 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Bati laptele cu mixerul! Ce ai de gand sa faci?

| Ramina a răspuns:

Http://img.alibaba.com/......ixer_.jpg. poti foarte bine sa faci o spuma densa cu aparatul asta. Pui intr-un ibric 1 canita cu lapte si lasi sa se incalzeasca putin. Dai deoparte si mixezi bine.
Incearca si cu laptele rece, insa trebuie sa fie lapte integral, nu degresat.
Da pana iti cumperi un dintr-ala, nu stiu cum poti sa faci :))

| SelenaDesire a răspuns:

Un sfat pentru lapte atunci cand vrei sa faci o spuma care sa nu se lase imediat ce o servesti...trebuie sa fie RECE, aparte de ca trebuie sa fie un lapte bun.
Eu stiu sa o fac foarte bine cu laptele rece dar la masina pentru cafea...si eu as vrea sa aflu cu ce altceva se mai poate face...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laptele trebuie sa Nu fie degresat (deci sa aiba garsime 3. 5). Poti pune intr-o sticla sa-l agiti si gata spuma.

| AndreeaAndrelutza a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu am incercat cu lapte nedegresat (deci de 3, 5% grasime) si nu mi-a iesit. In schimb, am incercat si cu lapte semidegresat de 1, 5% grasime si mi-a iesit perfecttongue

| ZuZuAleX explică:

Vreau sa fac un Mocacinno, dar mixerul mi s-a ars si nu stiu cu ce sa facstraight face

| Lucie a răspuns:

In loc de mixer poti folosi telul asta daca stii ce e alahappy

| Whisper_7948 a răspuns:

Eu iti pot explica cum sa-l faci la expresor de cafea...se pune lapte rece in ibric dupa care se baga piciorul de aer in ibric adanc pana se incalzeste laptele un pic apoi trebuie sa tii capul foarte putin bagat in lapte...dp ce iti iese se bate un pic cu ibricu sa iasa toate bulele big grin sper ca nu te-am bagat in ceata happy

Întrebări similare