Poţi să le fierbi cu puţine condimente sau să le sotezi.
Oricare dintre metode este bună, mie îmi plac mai mult fierte.
Uite eu am gasit aici cateva retete culinare super bune http://www.reteterestaurante.blogspot.com
Consum legume congelate aproape zilnic. Pui intr-o tigaie sau intr-o cratita mai mica, atat cat stii ca mananci o data (deci o portie). Sunt persoane care pun si o jumatate de lingurita de ulei insa eu nu folosesc. Pun doar putina apa ca sa nu se lipeasca. Le tii pe foc aproximativ 5-10 minute (timp in care se dezgheata si se incalzesc). Sunt foarte sanatoase pentru ca, spre deosebire de legumele normale care isi pierd din proprietati prin procesul de gatire, acestea fiind congelate isi pastreaza cat mai mult din aportul de nutrienti pe care-l contin.
Pai le poti fierbe,dar eu iau o tigaie(nu pun ulei, nimic )si le dau drumul acolo si le las putin, dar ai grija nu le lasa prea mult.
anonim_4396 întreabă: