Se ia aluat de foitaj, se intinde cu facaletul cat forma de cuptor. Se stropeste forma cu putina apa. Se pune aluatul si deasupra se bat doua trei oua cu iaurt de fructe. Se baga la cuptor. Si gata. Nu ma intrebati de cantitati caci depinde de cat e de mare forma si cum se vinde la voi iaurtul. Dar sa vedeti ce bun e. Dupa ce il faceti puteti inventa ca se presteaza la creatii (adaus de fructe, etc). Mai usor ca asta .nici painea unsa cu marmelada. cuptorul la inceput la 200 apoi la 180 grade, apoi iaurtul de care vrei tu important sa aia fructe.si tava sa fie innnaalta...
Ai spus ca te-ai saturat de galbenus de ou + zahar. Sau am inteles eu gresit? Eu ti-am propus un ingredient nou in reteta(cacao). Oricum... poate ar fi mai bine sa lasi retetele mai putin sanatoase si sa incerci ceva mai sanatos: salata de fructe.
DeniseBryella întreabă: