| MirceaBade31 a întrebat:

Cum gatesc macaroane cu branza?

Răspuns Câştigător
| RKBlue a răspuns:

Pui 200 de grame de piept de pui in apa clocotinda.
Il lasi 20 de minute.
Il scoti, il tavalesti prin faina si il pui la cuptor pentru jumatate de ora.
Voila! Macaroane cu branza!

7 răspunsuri:
| InsaneZor00 a răspuns:

Cauta pe internet macaroane cu branza si este o reteta foarte simpla.

| svenhassel13 a răspuns:

YouTube

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Le fierbi, pui pe ele brânză și un pic de ulei. Le mai pui un pic la prăjit.

| anonimg a răspuns:

Pui apă suficientă la fiert, în care adăugi o lingură de sare.
Când apa incepe să fiarbă, pui macaroanele în apa cu sare.
Le lași să fiarbă doar atât cât să nu se înmoaie prea mult, că altfel se fac făină.
După ce s-au fiert suficient, strecori apa cu o sită mare, și pui apă rece peste macaroane, și le clătești; scurgi apoi apa rece din ele.
În aceeași oală torni peste ele puțin ulei și puțină apă. Când s-au încălzit bine pui peste ele branza: fie o ai rasă, pregătită mai dinainte pe o farfurie, fie rupi/fărâmițezi brânza cu mâinile.
Le mai lași în oală până când brânza se înmoaie și se poate amesteca bine cu macaroanele.

| Fatamuntilor a răspuns:

Iti dau reteta mea de macoroane cu branza!
Se considera 100 gr paste, dar eu fac o portie -doua in plus.
Las ca clocoteasca apa cu sare. Imediat pun pastele si amestec timp de 7-8 minute, sau timpul indicat pe pachet. Apoi opresc si las sa se umfle( acoperite). Intre timp fac branza. Poti pune orice branza,, dar cel mai mult merge burduful sau cea framata)Deci intr-un bol pui cam 250 -300 gr branza, pe care o sfermi bine si pui cam 2 polonice de apa din paste. Avand amidon, se leaga mai bine si da branzei o cremozotate aparte..Intr-un vas ce merge la cuptor pui un strat de macaroane, unul de branza so dai la cuptorul incalzit pentru 10 -15 miunte.
Daca ti se pare inacios poti face un sos de rosii care il faci la feul urmator 200 -300 ge rosii date pe razatoare le pui intr-o tigaie in care ai pus ulei de si putin usturoi.Cand usturoiul e aproape rumenit, il scoti si dai drumul la rosii. Lasi sa clocotesca 7-8 minute, sare, piper si putin busuioc.Si pui peste paste.

Întrebări similare