N ui bun nici in bocanci somonu nu vad ce vad altii la axcest peste.
In primul rind este cam uscat sa-i zic asa, adica prea dens, nu este zemos, tebuie tu sa adaugi unele chestii.
Eu gasesc Somnul sau Tilapia de N ori mai bun ca acest Somon, care mai este si ascump pe deasupra
Eu iti recomand sa faci la fel somn si tilapia, apoi sa compari si sa spui care este mai bun.
Indiferernt cum l-ai gati tot naspa este iti zic ca mie imi place pestele, stiu ce zic.
Si al restaurant la fel este, de aia eu prefer somn sau tilapia ori ca fac acasa ori la restaurant, somenul sau tilapia au carnea mai zemoasa, somonu uscata, nu-mi place.
La cuptor, uns cu putin ulei, condimentat cu sare si ierburi.
In aceeasi repriza la cuptor poti gati si legumele, orezul (intr-un vas ceramic cu capac) etc
De obicei la cuptor, cu sare/ vegeta, piper, oregano, usturoi, ceapa si cel mai important: rosii. Ulei pun foarte putin, nu cred ca are importanta de care este.
Pop_Alexandru_2000 întreabă: