Buna! Eu il fac de obicei la foc mic si sunt atenta sa fie bine facut pe toata partile. Il intorc pana are o culoare uniforma. Poti sa si scoti unul dupa ce vezi ca are o culoare uniforma si sa il tai pe jumatate sa vezi daca e facut.
Îl bați ușor cu furculița și dacă sare puțin pe grătar e bine făcut
Când e suficient de rumenit și are dungi ușoare de la grătar
Nu mai tu ai nevoie de instrucțiunii
Cand e rumenit pe toate partile cum a zis cineva, vezi sa nu-i lasi mai mult pana se fac tuciurii cu arsuri mari pe ei, ca te injura oaspetii de toate alea, iti baga ei micii in frigider : D. Ce pofta mi-ai facut de gratar cu intrebarea asta, parca deja simt mirosul de mici
Tigaie grătar din aia. În exterior arătau făcuți, dar în interior unii aveau o parte cruda.
Hmmm, mai buni ies la gratar dar ii faci mai rapid in tigaie. Si la tigaie trebuie sa stai sa-i intorci cand se fac pe o parte si tot asa, cand sunt rumeniti si isi schimba complet culoarea inseamna ca-s facuti, cel putin asa m-am invatat eu la ei, daca ti se pareau cruzi inseamna ca mai trebuia sa-i lasi sa se faca.
Carnati? Te-ai facut de o cinste cu un gratar pentru asta, ceafa si niste piept de pui n-aveati?
Lasă-i la foc mic 2 minute pe fiecare parte.Și ăștia măresc, greutatea corporală
De la Lidl, Kaufland, Penny sau Carrefour sunt? Mie doar de bulbucan imi plac in rest de nici un fel cumparati nu imi plac. CU TRANDAFIRI ROSII PRIMESTI?
Când e suficient de prăjit, rumenit și când are câteva arsuri, de obicei e mai bun așa.
Văd că ai fost ușor ironizat, ridiculizat aici și luat la mișto. Ăsta e motivul pentru care nu prea pun întrebări Neseriozitate și batjocură. Măcar ți-ai asumat riscul.
Dacă te-am ajutat cu sfatul meu, aștept o fundă. Sănătate!
Nu știu de unde erau luați, erau lungi oricum...20 cm, 12 bucăți
Nah,tot trebuie sa schimbi psihiatrul.