1. Verifici aspectul: sa nu aiba mucegaiuri, sa nu colcaie viermii prin ea, etc
2. Mirosul. Intai o mirosi asa cum e, Daca mirosul e ok, o amesteci. Apoi mirosi din nou. Vezi daca miroase ciudat
3. Gustul. Daca 1 si 2 sunt OK, o gusti. Iei nu foarte mult si tii in gura. Vezi daca simti vreun gust ciudat, acru, amar, etc
Daca simti ceva nasol o scuipi si te clatesti cu apa.
Daca la toate astea rezultatele sunt bune, cel mai probabil tocanita e buna de consum.
Carnea de porc la gratar poate tine destul de mult daca e tinuta in conditii de temperatura scazuta 1-4 grade si umiditate redusa. In general, cu cat e fripta mai bine, cu atat rezista mai mult.
Tocanita de cartofi si carnea de gratar se tine doar 3 zile daca este tinuta in frigider in mod corespunzator!
Depinde daca o tii sau nu in frigider. de obicei o tocanita de cartofi se poate consuma in termen de 3-4 zile daca sta la frigider, carnea de porc la fel dar depinde si cum a fost gatita. De obicei iti dai seama ca nu mai este buna dupa miros mai ales in cazul carnii (are un miros usor dulceag cand incepe sa se altereze ). Sper ca te-am ajutat
Andrei_Parvulescu_1997 întreabă: