anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot desara branza fara sa isi piarda gustul?

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In lapte dulce sau in zer (eu ii rog pe sibienii de la piata sa-mi vanda cate un bidonas de zer si in el desarez branza).

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu pun la desarat branza in lapte dulce, nu isi pierde gustul si e super.Incearca si tu.

daniela
| daniela a răspuns:

In primul rand se desareaza doar branza care se manaca imediat; eu o pun in lapte cu felii de paine si apoi o las sa se scurga bine.

cristian
| cristian a răspuns:

In apa.

| mioara a răspuns:

O pui in apa rece cu o felie de paine.

| kh1ss a răspuns:

Pune-o in apa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Într-un bol cu apă călduță (apă rece încălzită la flacăra de la aragaz) introduci brânza peste care pui o felie - două de pâine.
O guști după 20-30 de minute.
Pâinea are rol de a trage sarea din brânză fără să se piardă gustul.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna,
Asez bucata de branza pe care vreau sa o consum in momentul respectiv intr-o craticioara si pun apa rece cat sa o acopere. O las asa timp de aprox 30-45 min. (O gust periodic), dar nu foarte mult, dupa care o folosesc la prepararea altor alimente sau o consum ca atare cu salata. O mai poti pune si in lapte. La desarat se pune doar branza pe care o consumi atunci. Nu isi pierde gustul. Mult succes! Sa-mi scrii daca ai reusit! Daniela

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-un vas se pune apa calduta in care se adauga cateva picaturi de otet.Se lasa 10-15 min dupa care se poate consuma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intr-un vas cu apa (rece) puneti 2-3 linguri de sare si asezati branza... nu o lasati foarte mult fiindca se va desara de tot.

| Porumb_Florea_1968 a răspuns:

O acopar cu apa.