| Acadeeeaa a întrebat:

Cum pot sa fac frappebatting eyelashes?

Răspuns Câştigător
| Zulffy a răspuns:

Care sunt ingredientele de baza ale frappe-ului




Pentru a pregati un frappe ai nevoie de cafea instant, zahar dupa gust, maxim 5 linguri de apa rece si un shaker (sau alt vas pentru amestecarea bauturilor). Mixeaza-le bine, timp de 10-20 de secunde, pentru a obtine o spuma subtire si fina. Ai grija sa amesteci pana cand toata cafeaua si zaharul s-au dizolvat, fara a adauga insa mai multa apa.

De asemenea, nu uita de gheata, lapte rece si pahare inalte. In acestea vei pune cuburile de gheata, spuma de cafea si laptele rece. Daca vrei mai poti pune si apa rece, pentru a obtine o concentratie mai scazuta pentru respectiva bautura.


2 Se folosesc cuburi de gheata sfaramate sau intregi?


Pentru aceasta bautura se pot folosi ambele tipuri de cuburi de gheata, insa mai indicate sunt cele intregi, pentru a nu risca sa bei si o bucata de gheata odata cu bautura.


3 Alte ingrediente de adaugat in frappe


In frappe poti adauga si inghetata sau siropuri de ciocolata, vanilie, caramel si chiar cu arome de fructe, pentru cei care prefera astfel de amestecuri. Deasupra ii poti pune frisca sau crema de ciocolata ori vanilie.

Daca vrei, poti adauga in frappe si cafea ramasa dupa ce ai baut din cafeaua facuta la ibric.


4 Foloseste intotdeauna un shaker curat


Curata bine shaker-ul dupa fiecare folosire astfel incat atunci cand pregatesti un frappe nou, gustul acestuia sa nu fie influentat de cel de dinainte, ramas pe peretii shaker-ului. In plus, este bine sa folosesti pentru a face frappe un shaker special pentru aceasta bautura, rezultatul este mai bun.


5 Cum se serveste frappe-ul


Se serveste imediat ce a fost pregatit, cu un mot de frisca si bete speciale pentru frappe. Pentru a avea insa un gust si un aspect frumos, lasa-l sa stea doua minute dupa ce l-ai pregatit. Daca l-ai pregatit bine, il vei vedea "asezandu-se" pe straturi.

2 răspunsuri:
| OaKi12 a răspuns:

Te duci la magazin, cumperi un frappe la plic de la jacobs, doncafe sau ce vrei tu, citesti pe abmalaj daca se prepara cu apa rece sau fierbinte, pui apa la fiert daca scrie ca trebuie cu apa fierbinte, dupa ce fierbe pui praful mai intai in cana, zahar (dupa gust ) si apoi torni apa fierbinte, amesteci si gata, iar daca zice ca se face cu apa rece pui praful si zaharul in cana, apoi torni apa, amesteci si gata. Funda te rog.

Întrebări similare