| SilentRain a întrebat:

Cum pot sa scot mirosul urat din mobila veche?
Merge cu otet?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cu otet, pe saltea, tapiterie un cearceaf intins imbibat cu solutie de otet si batut bine cu batatorul de covoare, pe urma tot cu o carpa la fel cu otet frecata bine tapiteria, lemnul la fel frecat cu o carpa cu otet, in primele ore o sa miroasa a otet dar se duce imediat, poti sa agati de arcuri pe dedesubt si un fel de saculete de panza umplute cu carbonat de calciu care absoarbe orice miros

lemnul in sine nu are cum sa fie imbibat, ci doar la suprafata, ar trebui spalat bine cu solutie de detergent lichid pentru lemn (exista pt.parchet) si cand se usuca dat cu pronto crema pentru mobile (in sticlute maro de plastic)

daca nu reusesti cu astea da cu lac, dar asta sa fie ultima solutiie, s-ar putea sa ai surpriza ca nu-ti reuseste, plus ca lac peste murdarie... nu prea merge

...da de ce s-a dat cu otrava? nu cumva din cauza moliilor?! daca e asa (intoarce somiera si uitate printre arcuri daca sunt larve sau oua de molii) eu zic sa renunti la el, la gunoi cu el, e periculoso!

http://forum.desprecopii.com/....../topic.asp

| LasleaIoan1972 a răspuns:

E bine sa o inlocuiesti pentru sanatatea ta

| SilentRain explică (pentru LasleaIoan1972):

Stiu asta 'dar momenta n-am de ales

| LasleaIoan1972 a răspuns (pentru SilentRain):

Orice ai face nu o sa reusesti deoarece lemnul e impregnat cu mucegai si ciuperci

| SilentRain explică (pentru LasleaIoan1972):

N-are mucegai 'doar miroase a lemn vechii
Ma gandeam sa il sterg cu otet si bicarbonat apoi sa il dau cu pronto pentru parchet
Stiu ca trebuie sa il arunc, dar momentan nu am altul

| LasleaIoan1972 a răspuns (pentru SilentRain):

E bine ce zici
dar cauta sa schimbi cat mai repede
cele mai frumoase ganduri

| Sara1248 a răspuns:

Jumatate de lamaie stiu ca mai functioneaza.

| rainbowkiss a răspuns:

Distrugi mobila dacă dai cu oțet pe ea... încerca ceva special pentru mobila, pronto de exemplu