| Rizer a întrebat:

Cum poti face pizza fara drojdie sau am mai auzit cu bere, cum se face?

Răspuns Câştigător
| popeasca a răspuns:

Eu mai faceam aluat fara drojdie din 1 cana branza rasa, 1 cana apa si 1 cana faina. Iese foarte bun. Dar nu face fara drojdie decat daca iti place aluatul subtire. Daca esti fan blat pufos, atunci trebuie obligatoriu drojdie.

Poti inlocui apa cu bere, dar berea are drojdia ei in ea (pentru ca e bautura obtinuta prin fermentatie), deci nu s-ar mai chema ca e aluat fara drojdie.

4 răspunsuri:
| C3L1 a răspuns:

Nu cu bere si cu drojdie de bere ...se face la fel ca si cum ai faceo cu drojdie

| Rizer explică:

As vrea ceva din propria voastra experienta, nu vreau link-uri de pe net sau reteta de pe net ca asa pot si eu afce!

| Niiiicu a răspuns:

Se face...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Blatul de pizza fără drojdie iese mai subțire și mai tare decât cel cu drojdie. Dacă îți place așa, uite aici cum îl fac eu: http://zinnaida.ro/2010/11/19/pizza-cu-ciuperci-si-bacon/