| sim_teve a întrebat:

Cum sa acresc borsul?

Răspuns Câştigător
.Mr.Mike.
| .Mr.Mike. a răspuns:

poti folosi sare de lamaie.

7 răspunsuri:
| JayLeno a răspuns:

Hmmm... e ca si cum ai intreba: cum acresc zeama de lamaie! borsul este acru prin definitie...

| sidy a răspuns:

Borsul se prepara astfel :
linguri tarata de grau
8 linguri tarata de porumb
3 linguri otet
1 felie de paine(neagra) prajita
1 borcan de 3 litri
se pune tarata de grau si porumb in borcan
se pune apa calduta(nu fiarta) cat cuprinde
se pun cele trei linguri de otet si felia de paine prajita
se pun si 2 fire de leustean verde
deasupra borcanului se pune o farfurie(din lut)
se lasa 3 zile; se scoate, se strecoara si
se pune la sticla apoi se pune la frigider.
Dupa cele 3 zile, cu siguranta borsul va fi acru...
Succes!

mira
| mira a răspuns:

Nu folosi sarea de lamaie pentu ca este puternic chimicalizata. O vreme am folosit un otet de mere facut de mine cu un excelent gust dulce- acrisor.Pentru ca l-am terminat am trecut la acrirea borsului cu zeama de lamaie.Se mai poate folosi in functie de reteta sucul de rosii.Desigur ca solutia ideala este borsul de tarate care are si multa vitaminaB. Mira

| carmen_9743 a răspuns:

Si daca intrebarea se refera la ciorba, stiu un regionalism bors= ciorba. Asa ca eu raspund dupa cum am inteles. Ciorba se acreste cu bors, cel mai sigur bors, cel cumparat din comert, fie la sticla, fie la punga, fie la plic. Ca sa nu ai surprize gusta-l inainte. Daca nu-ti place gustul, arunca-l ca nu pierzi decat 1, 50lei. Daca-ti place, cand ciorbica e gata il pui si pe dansul la imprietenit in oala, il mai lasi sa dea cateva clocote, neaparat pui leustean la sfarsit si mama! ce mai "bors" ai facut

| sorinalaura a răspuns:

Cu bors de casa preparat din tarate de grau, bors magic sau sare de lamaie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu tarate si apa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toate ingredientele, dar trebuie sa fii si putin calcat pe bataturi

Întrebări similare