Pune-i putina bere blonda cand il framanti. Sau un iaurt. Nu il framanta violent, ii scoti tot aerul.
Un plic de drojdie uscata Dr Oetker se pune la crescut intr-un bol cu 70 ml lapte caldut si o lingurita zahar.
Cind drojdia a crescut se rastoarna peste 400 g faina.Se adauga 4 linguri ulei si 250 ml lapte caldut...
Se framanta bine si se lasa 30 minute la dospit intr-un loc cald, acoperit.
Cind e crescut bine se intinde in tava se inteapa cu furculita din loc in loc si se unge blatul cu smantana sau kechup apoi se adauga ingredientele care vrei sa le folosesti...
Succes!
Assiris...sunt de pe Gustos nu de pe alt site!
Am sa citesc sa vad ce scrie... dar eu sunt multumita de ea...
Simpatica Sidy de pe culinar, ai citit ce contine drojdia"Dr Oetker". Eu prefer Pakmaya, e mai putin chimicalizata sau aia proaspata.
Cu zeama de lamaie proaspata, sau modifici putin aluatul cu un aluat de pandispan succes garantat 100% si aluatul va fi mult mai gustos si pufos sau putin praf de copt.
getty întreabă:
anonim_4396 întreabă: