Iti dau o reteta de restaurant. Blat, sa fie subtire, sos de rosii, mozzarela, ciuperci, salam si/sau sunca feliate subtire si ce vrei tu sa mai pui. Marginile de la blat sa fie libere sau sa nu pui mozzarela pe margini sa nu mai cada ingredientele.Cuptoru sa fie 350 grade sau daca nu ai atat...sa fie minim 250 grade. Daca sus s-a facut si jos nu o scoti din tava si o lasi cateva secunde fara tava in cuptor. Cam atat... sper sa-ti fie de folos
Reteta clasica:
http://www.lalena.ro/6-reteta-aluat-de-pizza-clasic.html
Ingredientele alage-le dupa gustul tau (mie imi place cu sunca presata, cascaval, ciuperci si masline)
Pai si mama imi face mereu si iese foarte buna.trb sa te uiti mai des la ea si cel putin sa stea 10-15 min.acum nu stiu sigur ce sa-ti spun ai mai multa grija
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: