Mai putina faina si amesteci prin rasturnare, cu grija, sa nu se lase albusurile.
Unul din secrete este si deschiderea cuptorului.Este de preferat ca odata introdusa la cuptor tava cu blatul de pandispan sa nu se mai deschida usa la cuptor pe toata perioada coacerii. Aprinzi lumina in cuptor si privesti doar pe geam.(cel de la cuptor nu cel de la casa)
Albusurile se bat separat, trebuie mixate foarte.foarte bine.zaharul il amesteci cu albusurile iar dupa 2 minute de mixat adaugi 10 linguri de APA FIARTA-in bezea.compozitia o poti mixa cu mixerul inclusiv cand adaugi faina.secretul este zaharul topit si albusurile spuma.cuptorul trebuie sa fie preibalzit cu cel putin 10 minute inainte de a baga tava in cuptor, pe tot timpul coacerii nu trebuie sa deschizi usa cuptorului, altfel se lasa si devine zgarcios.
Ai grija si la temperatura vasului in care pui pandispanul la copt, trebuie sa fie la temperatura ambientului, nu mai rece in cazul asta pandispanul tau se lasa, nu creste cum trebuie!
anonim_4396 întreabă: