Nu ai nimic de pierdut daca ai o discutie deschisa cu el!
Ii spui ca il placi si ca ti-ai dori sa fiti prieteni!
Daca si el te place... veti fi impreuna!
Fa-ti curaj si vorbeste cu el..., daca nu vrei sa ti-o ia alta inainte!
Ca sa te placa, fii tu insati, in mod natural! Inteligenta, simtul umorului, decenta... pot fi alte calitati cu care il poti atrage, pe langa un fizic ingrijit si nu foarte impopotonat!
Trebuie sa te porti natural.fii tu.zambeste-i vorbeste-i frumos da-i de inteles intr-un mod subtil ca il placi.
Parerea mea e ca cel mai bine e sa vorbiti fata-n fata cu cartile pe fata...Ca si doi oameni maturi...Bine inteles mai intai il lasi pe el sa spuna daca te place sau nu pentru ca daca u ii spui de la inceput ca-l placi... E ca si cum i-ai puna sufletul tau la picioare...Parerea mea ca dupa aceea o sa afle toata lumea... Daca tu ii spui ca-l placi...
Sper ca sfatul meu sa-i fie de folos...
La revedere!
Sa nu ii spui ca iti place de el, ca nu va iesi nimic bine. Isi va bate joc de tine crede-ma am trecut prin asta recent, foarte recent. Ma rog sa nu faci aceasta greseala ca o sa-ti franga inima. Nu vreau sa ti se sfasie inima.La fel ca si cum mi s-a intamplat mie.Sunt in clasa a V-a am 11 ani si mi-a spus in fata ca nu ma plac e. Ih, ih ih(acum am plans)
LisaJulie întreabă: