La cuptor, impanate cu suvite de costita afumata si bucati de usturoi, un pahar cu vin alb, sare, piper, boia.Se acopera tava cu folie de aluminiu. Din cand se intoarce carnea si cand e frageda se ia folia sa se rumeneasca. POFTA BUNA.
Orice carne de curcan e bine sa o pui mai intai (cel 6 ore) la fezandat in vin alb cu putin coniac o ceapa taiata in patru, un morcov taiat feli, foi de dafine, piper.
Apoi se pune in tava, se ridica pielea de pe pulpa si se pun suvite subtiri de bacon, si se toarna o cana de vin alb peste. Se acopera cu folie de aluminiu si se baga in cuptor. Se verifica din cand in cad si daca nu mai are lichid se mai stropeste cu vin.
Pofta buna
Bună.
Picioarele de curcan le prepari ca și pe cele de pui.
Le cureți bine de resturi, le pui la fiert și după ce au fiert pui și restul de ingrediente.
Totul depinde cu ce vrei să mănânci picioarele de curcan.
Poți face o supă de curcan, scoți picioarele și prepari felul doi (pilaf de orez, de exemplu sau le pui la cuptor cu o porție zdravănă de cartofi și mirodenii).
Trebuie să fii bună piretenă cu imaginația. Combinările sunt multe.
Poftă bună.
Pa, pa.
Nimeni nu stie cum se face preperate de curcan mai bine ca Americani Curcanul se face in 3 feluri :1 poti sa il faci la cuptor 2 poti sa il prajesti 3 poti sa il faci la afumatoare Pentru reteta adevarata trimite e-mail la adresa giovanispadolini@gmail.com pune subiect curcan sint specialist in prepararea curcanului de 26 de ani Am luat locul 1 doi ani la rind si sint de 10 ani printre primi finalisti din USA
DaciaRomania întreabă: