| samiZiciPompier a întrebat:

Cum scoti mirosul de branza din adidasi?

I-am spalat de mana in lighean da.
Miroseau cam urat dar acum miros a branza.

Daca ii bag in masina de spalat se descentreaza motorul ala?

Chiar habar nu am ce sa le fac... daca nu ma descalt nu e problema, dar mna daca merg in vizita si miroase a pizza ce ma fac.
Intrebare serioasa. Mersi!

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

~adidasi...Daca ii bag in masina de spalat se descentreaza motorul~

mașina n-are nimic da' papucii probabil se dezlipesc.

Apropo, de unde dreak brânză in papucii tăi?

| gabicoo a răspuns:

Îți cumperi alții și de fiecare dată când îi încalți te speli pe picioare.

| TimberWolf a răspuns (pentru gabicoo):

Cel mai probabil sunt de proasta calitate.

| Holiday a răspuns:

Poti sa-i bagi linistit la masina de spalat. Folosesti program cu apa rece. Pui detergent si balsam, exact ca la haine, dar ceva mai putin.
Exista deodorante speciale pentru incaltaminte. Ia-ti, si foloseste-l, daca iti miroase urat incaltamintea.

| TimberWolf a răspuns:

Exista doua explicatii ori nu te speli zilnic ori incaltamintea e de proasta calitate.
Cumpara ceva de calitate si arunca-i! happy si eu am o pereche de la kappa, dupa cateva purtari iar put si de abia i-am spalat.
Am si de la gri sport si highland creek si nu put.

| Mindfulness a răspuns:

Îți miros picioarele că ai o ciuperca, micoza netratata! Te speli cu apă și oțet și pui și bicarbonat de sodiu, adică pui apa calda într-un lighean oțet de mere un pahar și bicarbonat de sodiu și lași așa 15 minute picioarele in apa. Te ștergi bine apoi cu un prosop curat. Repeți procedura cam 15 zile. Adidași ii speli cu apă și bicarbonat, așa iese și mirosul din ei.
Trebuie sa te speli mai des și să mergi la un dermatolog sa îți de-a un tratament. Mai poți suferi și de o afecțiune foarte rara numita Bromhidroza, miroase exact ca in descrierea postată de tine.

| samiZiciPompier explică (pentru Mindfulness):

Nu cred ca am nimic ma... nu vad nimic ciudat pe piele. ce ciuperca.

| trophin a răspuns:

Inseamna ca nu te speli pe picioare... cum sa miroasa a ce scrii tu?!