Buna! noi facem asa:
dupa ce fac carnatii si sunca, ii pun pe o sarma la zvantat, am un butoi de tabla dar si afumatoare anume, dar noi facem la butoi, amplasam butoiul, facem un sunt(canal) sa poata circula fumul, asezam produsele, mai intai sunca, oase, carne si la urma carnatii, la inceput se da un pic de flacara, apoi se pune rumegus pentru a face mai mult fum, si eu pun si malai(faina de porumb)pentru gust si aroma...nu e mare inginerie, dar trebuie un pic de atentie mai multa.fiuuuu, deja ma gandesc la ele: dar las sa treaca postu
Ok... merge si cu un butoi de lemn?
Ok... merge si cu un butoi din lemn?
Buna
Merge, dar sa aiba un sant mai lung sa nu ajunga flacara la butoi.
Sarbatori fericite
Vezi
http://www.taiereaporcului.ro/conservarea.html
http://www.afumaturi.ro/2010/03/metode-si-tehnici-de-afumare.html
http://stirileprotv.ro/......ctata.html
http://www.retete-gustoase.ro/......ma-slanina
http://www.reteteculinare.ro/......ilor-2444/
http://muncaprotejata.wordpress.com/2009/12/17/porcarele-pentru-iarna/
http://www.ardei-iute.ro/mancare/porcul-despre-porc
http://www.evz.ro/......16349.html
mai caută și tu pe net
Http://sarbatori.gustos.ro/......-lume.html
Http://www.retete-gustoase.ro/......ma-slanina
@geo340 tu te'ai inspirat de aici http://www.TPU.ro/gastronomie/cum-se-afuma-carnatii/ :))))
LisaJulie întreabă: