Buna, uite cum fac eu:
spal burta cu apa rece pana ramane curata si nu mai sunt urme de mizerie, apoi o tai bucatele potrivite cam cat palma, fierb apa, si scufund cate 2-3 bucatele, le las cam 1 minut si apoi le scot si le curat cu lingura/cutit..iese curata si alba, apoi o clatesc in apa de mai multe ori si in ultima apa adaug otet.
O seara buna
Pentru a curata usor burta proaspata se pune o mana de var praf in apa intr-o cratita si apoi se pune burta lasandu-se 1-2 ore. Se scoate si se spala ramanand alba si curata.
Am un prieten bucatar si a invatat sa curete burta, aplicand metoda de inceput cu zeama de var(1 kg de praf de var la 10 l de apa)si tinea burta 3-5 ore in acea zeama la rece, apoi o oparea si o curata cu malai si sare grunjoasa (de la sac) si urma procesul de fierbere in mai multe ape, cu sare si otet http://www.culinar.ro/......de-burta-/
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: