| fetitabalon a întrebat:

Cum se fac cartofii prajiti? eu sunt dintr-o tara straina si nu am mancat nici o data cartofi prajiti, decat fierti. da fundoi pentru cel mai bun raspuns [ din care sa pot intelege ceva ].

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si cum de ai ajuns sa ramai in Romania? Ma bucur ca se mai stabilesc inmigranti si pe la noi doar nu suntem cea mai proasta tara cu economia. Prima data le iei coaja la cartofi si ii speli bine apoi pregatesti o carpa sau un scurgator de apa pentru cartofi (deala cu gauri mici) si incepi sa tai cartofi cum vrei tu ori rotunzi sau ca la mcdonalds in forma de pai. Cand ii tai pui uleiul sa se incalzeasca si cand toti sunt pregatiti de gatit ii pui in tigaie cu grija si astepti sa se faca in jur de 20 de minute pana ies rumeniti. Dupa ce ii scoti le poti pune sare sau ketchup - vegeta, pe langa ei merge ou prajit sau carnati.

| Dreamer a răspuns:

,,Cum se fac cartofii prajiti? eu sunt dintr-o tara straina si nu am mancat nici o data cartofi prajiti, decat fierti. da fundoi pentru cel mai bun raspuns [ din care sa pot intelege ceva ]. ''

- Si staniolul invelea ciocolata in marmota...

| ICanSeeAll a răspuns:

Cureti cartofii, ii tai si ii bagi intr-o tigaie cu ulei incins.

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/

| Aale10433 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa curetii cartofii, dupa aceia ii tai in bucati rotunde sau dupa forma cartofului iar apoi fiecare bucata o imparti in bucati mai mici [taiind bucata mare]., iar apoi pui cartofii la prajit pana sunt prajiti.
sper ca ai inteles happy

| AnaMariA_3572 a răspuns:

Se cumpara de la magazin dinaia congelati si se pun in tigaie cu putin ulei incins.