Http://gourmandine.ro/retete-dulciuri/pancakes-clatite-americane/
sunt delicioase :x
Http://gourmandine.ro/retete-dulciuri/pancakes-clatite-americane/
http://www.reteteculinare.ro/......fine-1569/
http://www.bucataria.net/retete/2126/clatite-americanepancakes
http://www.petitchef.ro/tags/retete/clatite-americane
Gasesti aici mai multe retete ilustrate. Sper sa iti placa.
Pofta buna:)
Buna.
Pancakes (clatite americane)
Ingrediente:
450g faina
2 pliculete praf de copt
Un praf mic de sare
3 oua
6 linguri cu varf zahar tos
450ml lapte
3 lingurite margarina sau unt
Dulceata de zmeura si frisca pentru ornat si servit (se poate servi acest desert cu orice alt gem, ciocolata sau mai stiu eu ce topinguri sau crème, dar combinatia cu frisca si dulceata de zmeura este dementiala)
Mod de preparare:
Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 11 pancakes. Intr-un castron mai mare, punem laptele, adaugam zaharul tos, ouale, un praf de sare, margarina si mixam totul cu mixerul pana la omogenizare.
Pancakes (clatite americane)
Intr-un castronel amestecam faina cu praful de copt si adaugam acest amestec peste compozitia preparata mai inainte. Mixam din nou, de aceasta data cu blenderul vertical, pentru a obtine o compozitie cat mai fina si fara cocoloase.
Pancakes (clatite americane)
Dupa ce am pregatit compozitia, incepem sa coacem clatitele. Luam o tigaie, preferabil de Teflon, o punem la incins, pe foc fara pic de ulei in ea, si luam din compozitia de clatite cate un polonic plin si turnam in mijlocul tigaii. Compozitia se va extinde singura inspre marginile tigaii atat cat trebuie, fara sa miscam noi tigaia ca la clatitele clasice.
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Lasam clatita la prajit pe o parte pana ce se rumeneste, eu am remarcat ca in momentul in care ar trebui intoarsa pe cealalta parte incep sa apara la suprafata bulbuci. Atentie, se prajesc foarte repede, san u le ardeti, iar focul trebuie sa fie incet.
Pancakes (clatite americane)
November 16, 2008
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Ingrediente:
Pancakes (clatite americane)
450g faina
2 pliculete praf de copt
Un praf mic de sare
3 oua
6 linguri cu varf zahar tos
450ml lapte
3 lingurite margarina sau unt
Dulceata de zmeura si frisca pentru ornat si servit (se poate servi acest desert cu orice alt gem, ciocolata sau mai stiu eu ce topinguri sau crème, dar combinatia cu frisca si dulceata de zmeura este dementiala)
Mod de preparare:
Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 11 pancakes. Intr-un castron mai mare, punem laptele, adaugam zaharul tos, ouale, un praf de sare, margarina si mixam totul cu mixerul pana la omogenizare.Intr-un castronel amestecam faina cu praful de copt si adaugam acest amestec peste compozitia preparata mai inainte. Mixam din nou, de aceasta data cu blenderul vertical, pentru a obtine o compozitie cat mai fina si fara cocoloase.
November 16, 2008
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Ingrediente:
Pancakes (clatite americane)
450g faina
2 pliculete praf de copt
Un praf mic de sare
3 oua
6 linguri cu varf zahar tos
450ml lapte
3 lingurite margarina sau unt
Dulceata de zmeura si frisca pentru ornat si servit (se poate servi acest desert cu orice alt gem, ciocolata sau mai stiu eu ce topinguri sau crème, dar combinatia cu frisca si dulceata de zmeura este dementiala)
Mod de preparare:
Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 11 pancakes. Intr-un castron mai mare, punem laptele, adaugam zaharul tos, ouale, un praf de sare, margarina si mixam totul cu mixerul pana la omogenizare.
Pancakes (clatite americane)
Intr-un castronel amestecam faina cu praful de copt si adaugam acest amestec peste compozitia preparata mai inainte. Mixam din nou, de aceasta data cu blenderul vertical, pentru a obtine o compozitie cat mai fina si fara cocoloase.
Pancakes (clatite americane)
Dupa ce am pregatit compozitia, incepem sa coacem clatitele. Luam o tigaie, preferabil de Teflon, o punem la incins, pe foc fara pic de ulei in ea, si luam din compozitia de clatite cate un polonic plin si turnam in mijlocul tigaii. Compozitia se va extinde singura inspre marginile tigaii atat cat trebuie, fara sa miscam noi tigaia ca la clatitele clasice.
Pancakes (clatite americane)
November 16, 2008
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Ingrediente:
450g faina
2 pliculete praf de copt
Un praf mic de sare
3 oua
6 linguri cu varf zahar tos
450ml lapte
3 lingurite margarina sau unt
Dulceata de zmeura si frisca pentru ornat si servit (se poate servi acest desert cu orice alt gem, ciocolata sau mai stiu eu ce topinguri sau crème, dar combinatia cu frisca si dulceata de zmeura este dementiala)
Mod de preparare:
Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 11 pancakes. Intr-un castron mai mare, punem laptele, adaugam zaharul tos, ouale, un praf de sare, margarina si mixam totul cu mixerul pana la omogenizare.
Pancakes (clatite americane)
Intr-un castronel amestecam faina cu praful de copt si adaugam acest amestec peste compozitia preparata mai inainte. Mixam din nou, de aceasta data cu blenderul vertical, pentru a obtine o compozitie cat mai fina si fara cocoloase.
Pancakes (clatite americane)
Dupa ce am pregatit compozitia, incepem sa coacem clatitele. Luam o tigaie, preferabil de Teflon, o punem la incins, pe foc fara pic de ulei in ea, si luam din compozitia de clatite cate un polonic plin si turnam in mijlocul tigaii. Compozitia se va extinde singura inspre marginile tigaii atat cat trebuie, fara sa miscam noi tigaia ca la clatitele clasice.
Pancakes (clatite americane)
Pancakes (clatite americane)
Lasam clatita la prajit pe o parte pana ce se rumeneste, eu am remarcat ca in momentul in care ar trebui intoarsa pe cealalta parte incep sa apara la suprafata bulbuci. Atentie, se prajesc foarte repede, san u le ardeti, iar focul trebuie sa fie incet.
Bafta!
450g faina
2 pliculete praf de copt
Un praf mic de sare
3 oua
6 linguri cu varf zahar tos
450ml lapte
3 lingurite margarina sau unt
Dulceata de zmeura si frisca pentru ornat si servit (se poate servi acest desert cu orice alt gem, ciocolata sau mai stiu eu ce topinguri sau crème, dar combinatia cu frisca si dulceata de zmeura este dementiala)
Mod de preparare:
Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 11 pancakes. Intr-un castron mai mare, punem laptele, adaugam zaharul tos, ouale, un praf de sare, margarina si mixam totul cu mixerul pana la omogenizare.
Intr-un castronel amestecam faina cu praful de copt si adaugam acest amestec peste compozitia preparata mai inainte. Mixam din nou, de aceasta data cu blenderul vertical, pentru a obtine o compozitie cat mai fina si fara cocoloase.
Dupa ce am pregatit compozitia, incepem sa coacem clatitele. Luam o tigaie, preferabil de Teflon, o punem la incins, pe foc fara pic de ulei in ea, si luam din compozitia de clatite cate un polonic plin si turnam in mijlocul tigaii. Compozitia se va extinde singura inspre marginile tigaii atat cat trebuie, fara sa miscam noi tigaia ca la clatitele clasice.
Lasam clatita la prajit pe o parte pana ce se rumeneste, eu am remarcat ca in momentul in care ar trebui intoarsa pe cealalta parte incep sa apara la suprafata bulbuci. Atentie, se prajesc foarte repede, sa nu le ardeti, iar focul trebuie sa fie incet.
POFTA BUNA!
Ingrediente:
450g faina
2 pliculete praf de copt
Un praf mic de sare
3 oua
6 linguri cu varf zahar tos
450ml lapte
poti sa le imparti si in jumatate ca sa nu iasa asa mult.
Mod de preparare :
Intr-un castron mai mare, punem laptele, adaugam zaharul tos, ouale, un praf de sare, margarina si mixam totul cu mixerul pana la omogenizare.
Intr-un castronel amestecam faina cu praful de copt si adaugam acest amestec peste compozitia preparata mai inainte. Mixam din nou, de aceasta data cu blenderul vertical, pentru a obtine o compozitie cat mai fina si fara cocoloase.
Dupa ce am pregatit compozitia, incepem sa coacem clatitele. Luam o tigaie, preferabil de Teflon, o punem la incins, pe foc fara pic de ulei in ea, si luam din compozitia de clatite cate un polonic plin si turnam in mijlocul tigaii. Compozitia se va extinde singura inspre marginile tigaii atat cat trebuie, fara sa miscam noi tigaia ca la clatitele clasice.
Lasam clatita la prajit pe o parte pana ce se rumeneste, eu am remarcat ca in momentul in care ar trebui intoarsa pe cealalta parte incep sa apara la suprafata bulbuci. Atentie, se prajesc foarte repede, san u le ardeti, iar focul trebuie sa fie incet.
Pofta buna!
450g faina
2 pliculete praf de copt
Un praf mic de sare
3 oua
6 linguri cu varf zahar tos
450ml lapte
3 lingurite margarina sau unt
Dulceata, gem, ciocolata sau ce vrei tu(combinatia cu frisca-ornatul si dulceata de zmeura-umplutura este dementiala)
Mod de preparare:
Intr-un castron mai mare, punem laptele, adaugam zaharul tos, ouale, un praf de sare, margarina si mixam totul cu mixerul pana la omogenizare.
Intr-un castronel amestecam faina cu praful de copt si adaugam acest amestec peste compozitia preparata mai inainte. Mixam din nou, de aceasta data cu blenderul vertical, pentru a obtine o compozitie cat mai fina si fara cocoloase.
Dupa ce am pregatit compozitia, incepem sa coacem clatitele. Luam o tigaie, preferabil de Teflon, o punem la incins, pe foc fara pic de ulei in ea, si luam din compozitia de clatite cate un polonic plin si turnam in mijlocul tigaii. Compozitia se va extinde singura inspre marginile tigaii atat cat trebuie, fara sa miscam noi tigaia ca la clatitele clasice.
Lasam clatita la prajit pe o parte pana ce se rumeneste.
Apoi o umplem si o ornam. pofta buna!
Ingrediente:
45o g faina
2 pliculete praf de copt
Un praf mic de sare
3 oua
6 linguri cu varf zahar tos
450ml lapte
3 lingurite margarina sau unt
Dulceata de zmeura si frisca pentru ornat si servit (se poate servi acest desert cu orice alt gem, ciocolata sau mai stiu eu ce topinguri sau crème, dar combinatia cu frisca si dulceata de zmeura este dementiala)
Mod de preparare:
Pancakes (clatite americane)
November 16, 2008
Ingrediente:
450g faina
2 pliculete praf de copt
Un praf mic de sare
3 oua
6 linguri cu varf zahar tos
450ml lapte
3 lingurite margarina sau unt
Dulceata de zmeura si frisca pentru ornat si servit (se poate servi acest desert cu orice alt gem, ciocolata sau mai stiu eu ce topinguri sau crème, dar combinatia cu frisca si dulceata de zmeura este dementiala)
Mod de preparare:
Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 11 pancakes. Intr-un castron mai mare, punem laptele, adaugam zaharul tos, ouale, un praf de sare, margarina si mixam totul cu mixerul pana la omogenizare.
Intr-un castronel amestecam faina cu praful de copt si adaugam acest amestec peste compozitia preparata mai inainte. Mixam din nou, de aceasta data cu blenderul vertical, pentru a obtine o compozitie cat mai fina si fara cocoloase
Lasam clatita la prajit pe o parte pana ce se rumeneste, eu am remarcat ca in momentul in care ar trebui intoarsa pe cealalta parte incep sa apara la suprafata bulbuci. Atentie, se prajesc foarte repede, san u le ardeti, iar focul trebuie sa fie incet.
Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 11 pancakes. Intr-un castron mai mare, punem laptele, adaugam zaharul tos, ouale, un praf de sare, margarina si mixam totul cu mixerul pana la omogenizare.
fundita?
Ceao!
Uite aici MIAAAMIIIIIIIIIII! :
http://gourmandine.ro/retete-dulciuri/pancakes-clatite-americane/
Clatite americane
Ingrediente:
450g faina
2 pliculete praf de copt
Un praf mic de sare
3 oua
6 linguri cu varf zahar tos
450ml lapte
3 lingurite margarina sau unt
Mod de preparare:
Din aceasta compozitie mie mi-au iesit 11 pancakes. Intr-un castron mai mare, punem laptele, adaugam zaharul tos, ouale, un praf de sare, margarina si mixam totul cu mixerul pana la omogenizare.
Intr-un castronel amestecam faina cu praful de copt si adaugam acest amestec peste compozitia preparata mai inainte. Mixam din nou, de aceasta data cu blenderul vertical, pentru a obtine o compozitie cat mai fina si fara cocoloase.
Dupa ce am pregatit compozitia, incepem sa coacem clatitele. Luam o tigaie, preferabil de Teflon, o punem la incins, pe foc fara pic de ulei in ea, si luam din compozitia de clatite cate un polonic plin si turnam in mijlocul tigaii. Compozitia se va extinde singura inspre marginile tigaii, atat cat trebuie, fara sa miscam noi tigaiam, ca la clatitele clasice.
Lasam clatita la prajit pe o parte pana ce se rumeneste, eu am remarcat ca in momentul in care ar trebui intoarsa pe cealalta parte incep sa apara la suprafata bulbuci. Atentie, se prajesc foarte repede, sa nu le ardeti, iar focul trebuie sa fie incet.