Http://www.culinar.ro/......42/2/1536/ plllzz imi dai te rog o fundita?
Uite: http://www.culinar.ro/......42/2/1536/
http://www.retete-gustoase.ro/retete-mere-coapte-glazura
http://retete-culinare.freshinfo.ro/......r_ars.html
http://www.reteta.ro/reteta/Mere+coapte+cu+glazura+de+zahar+ars.4491.html
http://www.retete-culinare-online.ro/......r-ars.html
Sper ca sunt de ajuns dar daca mai vrei:
http://www.google.ro/......http?/
Uite aici tot ce trebuie sa stii pentru. iesii ceva bun
http://www.culinar.ro/......42/2/1536/
Ingrediente
6 mere mari, ionatane, 200 gr. zahar, 8 linguri ulei, 2 linguri lichior de fructe, esenta de vanilie sau migdale; Optional - 6 linguri frisca vegetala
Mod de preparare
Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala). Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.
Mod de servire
Merele se servesc caldute si pot fi ornate cu frisca vegetala
Funda?
Http://www.culinar.ro/......42/2/1536/
http://www.gustos.ro/......r-ars.html
sunt ambele aceeasi reteta ca sa nu ai dupii {funda?}
Se spala, se dau prin zahar iar la sfarsit se baga la cuptor, cam 20-30 min in functie de cuptor
Ingrediente
6 mere mari, ionatane, 200 gr. zahar, 8 linguri ulei, 2 linguri lichior de fructe, esenta de vanilie sau migdale; Optional - 6 linguri frisca vegetala
Mod de preparare
Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala). Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.
Mod de servire
Merele se servesc caldute
... sper ca am fost de ajutor. papa:*...si succes la gatit
Mere coapte cu glazura de zahar ars
Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)
Ingrediente:
6 mere mari
ionatane
200 gr. zahar
8 linguri ulei
2 linguri lichior de fructe
esenta de vanilie sau migdale Optional - 6 linguri frisca vegetala
Mod de preparare:
Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala). Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.
Merele se servesc caldute si pot fi ornate cu frisca vegetala
Funda?
6 mere mari, ionatane, 200 gr. zahar, 8 linguri ulei, 2 linguri lichior de fructe, esenta de vanilie sau migdale; Optional - 6 linguri frisca vegetala
Preparare:
1. Merele se curata de cotoare cu un cutit bine ascutit. Trebuie sa ramina intregi, iar in spatiul ramas in locul cotoarelor se adauga cite o lingura ulei (se poate folosi si margarina vegetala).
2. Se dau la cuptor cca 30 min, la foc moderat.
3. Pentru glazura, zaharul se rumeneste, apoi se adauga o lingura ulei, lichiorul si esenta.
4. Se toarna glazura fierbinte peste mere, de asemenea fierbinti.
Sfatul bucatarului: merele se servesc caldute si pot fi ornate cu frisca vegetala.
DaciaRomania întreabă: