Bună! Ai aici o rețetă ușoară de tot, nu prea scumpă și mai de regim http://wp.me/p1OEcK-1D5
Buna!
Uite aici:
NEGRESA DE POST
Ingriedente:5 cani cu faina, 2 cani cu apa minerala, 1 cana cu ulei, 1 1/2 cana zahar pudra, 1 1/2 lingura bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie sau otet, 2 linguri cacao, 2 pliculete cu zahar vaninilat, 1 lingura de esenta de rom, 1 lingura de coaja de portocala sau lamaie rasa.
Preparare:toate ingriedentele se amesteca intr-un castron cu o lingura de lemn. Apoi compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu faina, se da la cuptor la foc mic timp de 30 de minute si apoi la foc potrivit pana se coace!
Pofta buna!
Pa, pa!
Ingrediente si cantitati:
8 patrate mari de ciocolata pentru prajituri
1 ceasca de unt
5 oua
2 cesti cu zahar
1 lingurita esenta de vanilie
1 1/2 ceasca de faina
1 lingurita cu sare
2 cesti cu alune prajite si macinate
Mod de preparare:
1. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius si unge cu ulei o tava, apoi tapeteaz-o cu faina.
2. Topeste ciocolata si untul la flacara mica. Intr-un castron, amesteca, folosind un mixer setat pe viteza crescuta, ouale, zaharul si esenta de vanilie, timp de 10 minute.
3. Incorporeaza amestecul de ciocolata topita, faina si sarea, pana formezi un aluat cremos. Adauga apoi alunele macinate.
4. Pune prajitura in tava si las-o sa se coaca in cuptorul incis timp de 35-40 de minute. Cand este gata, las-o sa se raceasca, apoi o poti servi cu frisca deasupra. Pofta buna!