Un ou la 100gr faina, sare: amesteci totul foarte bine, acoperi in folie de plastic si il odihnesti 30min la frigider. il intinzi apoi cu facaletul la aprox juma de cm grosime. foile proaspete de lasagna nu se fierb, se intind asa in tava si se vor coace singure in sosul de la carne, enjoy
Faina, ou, sare si multa munca pentru ca trebuie intinsa foaia foarte subtire si fiarta inainte de a o folosi.
Sau iti cumperi o astfel de masina:
http://www.culinar.ro/......-fainoase/
Aboneaza-te la gustos.ro iti dau si 3 carti gratis. gasesti peste 50.000 de retete culinare.
Bafta
Ar fi de adaugat ca ti-ar trebui faina de grau dur "semola di grano duro" daca vrei sa respecti reteta originala... sigur ca nu se gaseste in tara... nu am reusit sa gasesc pana acum. Merge si cu faina de-a noastra... am incercat in rest, foarte multe retete pe youtube...
brunetta24 întreabă: