Pai daca vrei sa faci un sos bun la inceput pui o ceapa la calit in foarte putin ulei si mesteci pana devine aurie, dupa daca ai ardei gras de preferat rosu il tai marunt, marunt si il pui acolo. Dupa daca ai ceva carne o tai cubulete si o pui acolo si la sfarsit pui pasta de tomate cata vrei tu si lasi 5-8 minute pe foc si mai mesteci din cand in cand si dupa pui sosul peste spaghete. Pofta buna!
Dupa ce ai fiert pastele, le pui sub jet de apa rece 30 secunde, le scurgi si apoi pui o lingura de ulei de masline si le amesteci ca sa nu se lipeasca intre ele. Sosul: tai o ceapa cat mai marunt, o pui in cratita si adaugi apa cat sa se cuprinda si cand devine sticloasa, pui pasta de tomate subtiata cu un pic de apa si cand fierbe adaugi putin busuoic sau oregano, un catel de usturoi pisat, o foaie de dafin, ciuperci taiate, masline sau dovlecei taiati in cuburi mici, sa nu uiti de sare si un pic de piper. Trebuie lasat sa se ingroase sosul un pic la fiert. Sa stii ca merge la fel de bine si fara legumele adaugate de mine- asa imi place mie. Poti gusta si sa adaugi condimentele preferate de tine.
http://www.youtube.com/watch?v=ajhAXt5esb4