anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum se face budinca in casa?

Răspuns Câştigător
cristian
| cristian a răspuns:

Poti face budinca si cu orez.

6 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Sarlota sau budinca de macaroane? Macaroane: fierbi macaroanele, separat razi branza si o amesteci cu zahar, esente stafide inmuiate in rom si oua batute. Cand sunt gata macaroanele, le amesteci prin rasturnare-ca sa nu se lase albusurile-cu amestecul de branza. Pui in cratita unsa cu unt si tapetata cu pesmet si dai la cuptor. Sarlota: Amesteci 2 lg cacao, 4 zahar, 1 jumate lg. faina si pui cateva linguri de lapte, amesteci bine, sa se omogenizeze, apoi restul de lapte pana la 500 ml. Pui pe foc mic si amesteci continuu, sa nu se prinda. Pofta buna!

| sabina a răspuns:

Budinca "curcubeu"

Ingrediente
cite un pachet din urmatoarele budinci: de ciocolata, de vanilie, de lamiie, de capsuni; biscuiti de cacao sau simpli, ciocolata

Preparare
Se pregateste fiecare din cele 4 budinci conform ambalajului, apoi se toarna un strat de 2-3 cm din budinca de cacao in citeva pahare. Se lasa putin sa se raceasca si se pune pe deasupra un strat de biscuiti sfarimati in fiecare pahar. Apoi se pune budinca de vanilie si pe deasupra ei alt strat de biscuiti sfarimati. Se face la fel si cu celelalte doua budinci, lasindu-le putin sa se raceasca dupa ce s-au pus in pahare. Pe deasupra se rade un strat de ciocolata.

Servire
Se lasa la rece citeva ore si se serveste ca aperitiv

Durata
30 min

| sabina a răspuns:

Nu ai mentionat ce fel de budinca vrei sa faci.
BUDINCA DE CAISE

Ingrediente:
Pentru 4 portii: 12 biscuiti obisnuiti, 12 caise, 300 ml lapte dulce, 3 linguri de gris, 3 oua, 150 gr zahar, 50 gr unt (margarina)

Mod de preparare:
Biscuitii se inmoaie in lapte pana sunt foarte bine patrunsi. Separat se bat ouale, impreuna cu zaharul, grisul, adaugandu-se si laptele ramas de la biscuiti. Vasul yena se unge cu unt mult si se formeaza un strat de doua randuri de biscuiti muiati. Caisele fara samburi, sectionate in trei sau in patru se aseaza intr-un singur rand peste biscuiti, incercand sa se acopere toata suprafata vasului. Se toarna deasupra ouale batute cu celelalte ingredinte si se coace la cuptor 20 minute. Se serveste rece.
Timp de preparare:35 minute
Multa Bafta!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci intr-o cratita pui 3 liguri de faina, 6 zahar, o ligura de cacao si un ou, le amesteci si bagi apa peste, pana la omogenizare. Se pune pe aragaz, se amesteca si se intareste.